Anderzorg

Anderzorg logo verzekeraarAnderzorg heeft al enkele jaren één van de goedkoopste zorgpremies. Anderzorg is onderdeel van verzekeraar Menzis en is dus naast goedkoop ook betrouwbaar. Er is geen medische selectie als u zich aanmeldt. Jong en oud, iedereen is welkom!

De basisverzekering dekt enkele belangrijke kosten zoals bezoek aan de huisarts en ziekenhuisopname. Naast de basisverzekering heeft u de keuze uit vier verschillende aanvullende pakketten. De pakketten ‘Budget’ en ‘Jong’ zijn goedkoop en speciaal gericht op jongeren, terwijl ‘Extra’ het meest geschikt is voor gezinnen en ouderen. Met het Tandpakket kunt u zich extra indekken tegen tandartskosten.

Als u in Nederland woont en/of werkt bent u verzekerd voor zorgkosten via de Wet langdurige zorg (Wlz) en de Zorgverzekeringswet. Dit geldt ook als u op vakantie gaat.

Alle verzekerden kunnen gebruikmaken van de Zorgadviseur. De Zorgadviseur beantwoordt al uw vragen over zorg. Bent u bijvoorbeeld verhuisd en zoekt u een nieuwe huisarts of tandarts? De Zorgadviseur helpt u zoeken!

U regelt uw verzekeringszaken snel en gemakkelijk via internet of via de app. U logt in met uw persoonlijke account en dient een declaratie in. Vervolgens kunt u uw declaratie volgen tot en met het moment van uitbetaling. Handig!

Goedkoper dan Anderzorg?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan die van Anderzorg? Bekijk het in onderstaand overzicht.
 

Alle genoemde tarieven in de zorgvergelijker zijn inclusief BTW.