Azivo

Azivo logo verzekeraarAzivo staat voor menselijk en sociaal en heeft haar wortels in de regio Den Haag. Al meer dan honderd jaar komt de organisatie op voor de belangen van verzekeraars in de regio, maar ook mensen buiten de regio zijn welkom. Er worden geen medische selectiecriteria gehanteerd.

Met de basisverzekering kunt u rekenen op goede zorg. De overheid heeft bepaald op welke zorg en services u met een basisverzekering kunt rekenen. U kunt hierbij denken aan zorg door huisartsen, ziekenhuizen, medisch specialisten en verloskundigen. Dus daar heeft iedereen recht op.

Naast de basisverzekering biedt Azivo drie aanvullende pakketten. U kunt kiezen uit het basispakket, het toppakket of het topextrapakket. Een aanvullende verzekering is alleen in combinatie met een basisverzekering af te sluiten. De aanvullende verzekeringen bevatten allemaal ruime tandartsvergoedingen. Het is daarom niet nodig een aparte tandartsverzekering af te sluiten.

Als verzekerde bij Azivo kunt u gebruikmaken van Zorgadvies. De zorgadviseur beantwoordt gratis al uw zorgvragen. Daarbij heeft Azivo (in samenwerking met Menzis) als enige zorgverzekeraar in Nederland de mantelzorgservice. U kunt uw zorgadviseur al uw vragen stellen over mantelzorgen en indien nodig wordt u doorverwezen naar de juiste instanties.

Update: Azivo is onderdeel van Menzis geworden

Goedkoper dan Azivo?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan die van Azivo? Bekijk het in onderstaand overzicht. Vul uw gegevens in en vergelijk alle zorgverzekeringen!

Static Template
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]