Besured

Besured logo verzekeraarBesured is dé verzekeringsaanbieder voor studenten en young professionals. Als student of young professional wil je natuurlijk niet teveel betalen. Aan de andere kant wil je wel goed verzekerd zijn als er iets gebeurt. Besured biedt kwaliteit en service voor een lage prijs. Je mag bijvoorbeeld zelf je huisarts, apotheek en ziekenhuis kiezen!

Om deze kwaliteit te kunnen bieden, bundelt Besured de eigen krachten met die van zorgverzekeraar VGZ. Hierdoor ontstaat een zeer voordelige basiszorgverzekering en geen extra eigen risico.

Besured biedt naast de basisverzekering drie aanvullende pakketten: Ready-2-G voor de reislustigen, Love-2-Move voor de sportievelingen en een All-In-1 pakket voor iedereen die nog meer zekerheid wil. Voor ieder wat wils dus!

Wil je extra vergoeding voor tandartskosten? Kies dan tandartspakket Smile. Ten slotte is er het zogenaamde extra servicepakket met kortingen op fitnessabonnementen, saunabezoek en ooglaseren.

Zorgnota’s declareren doe je snel en gemakkelijk online. Het is een kwestie van een foto maken van je nota, de foto uploaden en vervolgens heb je je geld supersnel op je rekening. En als je een vraag hebt stuur je gewoon een mailtje. Meestal wordt er nog diezelfde dag contact met je opgenomen.

Goedkoper dan Besured?

Kan jouw zorgverzekering goedkoper dan die van Besured? Bekijk het in onderstaand overzicht.
 

Alle genoemde tarieven in de zorgvergelijker zijn inclusief BTW.