BeterDichtbij

BeterDichtbij logo verzekeraarDe zorgverzekering van BeterDichtbij is inmiddels ondergebracht bij De Amersfoortse. Zo kan BeterDichtbij nog meer voor haar klanten doen. BeterDichtbij is een initiatief van de Vereniging Samenwerkende Algemene Ziekenhuizen (SAZ). Door samen te werken met regionale zorgverleners wordt geprobeerd zorg dicht bij huis te houden zodat verzekerden niet ver hoeven te reizen. Regionale zorg en een vast aanspreekpunt voor klanten staan dus voorop.

Ook De Amersfoortse garandeert een intensieve samenwerking tussen zorgverzekeraar en lokale aanbieders. Deze verzekering is dus zeer geschikt voor mensen die waarde hechten aan regionale zorg.

De basisverzekering onder De Amersfoortse is nagenoeg gelijk gebleven, alleen krijgen klanten korting op bepaalde zorg in plaats van een vergoeding. De aanvullende verzekering van BeterDichtbij wordt omgezet naar een vergelijkbare verzekering. Dit geldt ook voor de aanvullende tandartsverzekering.

Iedereen kan rekenen op ruime dekkingen en op wachttijdbemiddeling, zodat alle klanten sneller geholpen zijn. Bovendien is er voor iedereen 100% eigen zorgkeuze en krijgen gezinnen korting op de basisverzekering.

Nota’s declareren doet u nu nóg eenvoudiger met de handige app. Online kunt u snel en gemakkelijk al uw nota’s en de stand van uw eigen risico bekijken.

Kan uw zorgverzekering goedkoper? Vergelijk BeterDichtbij met alle andere zorgverzekeraars in onze zorgvergelijker.

Vergelijk alle zorgverzekeringen

Static Template
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]