Bewuzt

Bewuzt logo verzekeraarIedereen kan een basisverzekering afsluiten bij Bewuzt. Met die basisverzekering bent u goed verzekerd voor de meest voorkomende zorg. De basisverzekering is makkelijk uit te breiden met extra opties. Zo kiest u heel gericht uw extra zorg en zit u niet vast aan een aanvullend pakket met zorg die u niet nodig hebt. Wanneer u voor meerdere aanvullende opties kiest, krijgt u stapelkorting. Dat houdt in dat u korting krijgt op het totaalbedrag van uw verzekering. Dit kan oplopen tot wel 15%.

Heeft u gekozen voor extra opties, maar heeft u geen gebruikgemaakt van de vergoedingen? Dan krijgt u in het volgende jaar korting op de premie van deze aanvullende opties. Deze korting kan oplopen tot wel 40%!

Bewuzt houdt graag de kosten laag. Klanten regelen dus al hun zaken online. Uw polis, facturen en vergoedingsoverzichten kunt u allemaal inzien op uw eigen persoonlijke pagina. Ook declaraties dient u makkelijk online in. Hetzelfde geldt voor het aanvragen van herhalingsrecepten.

Bewuzt is een onderdeel van VGZ. Dat houdt in dat de kwaliteit ook vanuit VGZ wordt bepaald. Er zijn goede afspraken gemaakt met zorgaanbieders. Zo bent u dus altijd verzekerd van kwalitatief goede zorg.

Goedkoper dan Bewuzt?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan die van Bewuzt? Bekijk het in onderstaand overzicht.
 

Alle genoemde tarieven in de zorgvergelijker zijn inclusief BTW.