CZ

CZ logo verzekeraarCZ is al jaren een specialist in het verzekeren van zorg. Met een ruime keuze aan basisverzekeringen, aanvullende verzekeringen én tandartsverzekeringen heeft CZ de juiste polis voor iedereen.

U kunt kiezen uit drie basispakketten. Afhankelijk van uw situatie kiest u het pakket dat het beste bij u past. Naast de basispakketten zijn er zeven verschillende aanvullende pakketten waar u uit kunt kiezen. De aanvullende pakketten sluiten aan op uw levensfase. Zo zijn er pakketten speciaal voor studenten, gezinnen en 50-plussers. De aanvullende pakketten vergoeden alleen de zorg die u nodig heeft. Zo betaalt u dus nooit voor zorg die u niet gebruikt! Naast de aanvullende zorgpakketten kunt u ook kiezen uit twee aanvullende tandartspakketten.

CZ accepteert iedereen en biedt al haar klanten gratis zorgadvies. De zorgadviseurs van het zorgteam luisteren naar uw verhaal, wijzen u de weg en ondersteunen u bij het regelwerk. Ook beantwoorden zij graag al uw vragen over zorg, zorgkwaliteit en vergoedingen. Enkele zorgadviseurs van het Zorgteam zijn gespecialiseerd in mantelzorg.

Uw nota’s declareert u makkelijk online, per post of via de zorg-app. U kiest dus zelf welke manier van declareren u handig vindt.

Goedkoper dan CZ?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan die van CZ? Bekijk het in onderstaand overzicht.
 

Alle genoemde tarieven in de zorgvergelijker zijn inclusief BTW.