CZDirect Zorgverzekering 2024

De CZDirect zorgverzekering 2024 is een naturapolis. De zorgpremie 2024 bij een standaard eigen premie is 140,50 per maand. Met een verhoogd eigen risico is de zorgpremie 125,50 per maand. De basisverzekering geeft recht op 100% vergoeding bij zorgverleners met contract en 65% vergoeding bij zorgverleners zonder contract. Naast de basisverzekering zijn er aanvullende verzekeringen.

Over CZDirect zorgverzekering

CZdirect is een speciale online verzekering waarbij u snel en gemakkelijk zelf al uw zorgzaken kunt regelen via computer of smartphone. U bent dus geen tijd kwijt aan papieren rompslomp.

Het grote voordeel van een online zorgverzekering is dat u alles online kunt doen; van het declareren van CZdirect logo verzekeraaruw zorgnota tot het bestellen van uw medicijnen. Op uw persoonlijke zorgpagina kunt u uw eigen gegevens inzien en wijzigen, uw vergoedingen bekijken of uw zorgverbruik bijhouden.

CZdirect probeert alles zo eenvoudig mogelijk te houden. Dit vertaalt zich in een zorgverzekering voor een scherpe prijs. En als u uw zorgpremie niet per maand maar per jaar betaalt krijgt u korting. Ook is er de mogelijkheid om uw eigen risico gespreid te betalen.

Bij CZdirect kunt u naast het basispakket kiezen uit drie aanvullende pakketten en twee tandartspakketten. Voor ieder wat wils dus. Iedere verzekerde kan gebruikmaken van online zorgadvies. E-deskundigen staan voor u klaar met een antwoord op al uw zorgvragen. Met App de Dokter regelt u uw zorg heel gemakkelijk via uw smartphone. Door middel van deze app kunt u met een dokter chatten over uw medische vragen.

Voordelen CZdirect zorgverzekering:

-Scherpe premie en goede service
-Ruim aanbod aanvullende verzekeringen
-Een 8,2 voor klantenservice
-Ruime vergoedingen en ruime keuze zorgverleners

Kan uw zorgverzekering goedkoper?

Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk alle zorgverzekeringen via onze zorgvergelijker!

Static Template

CZdirect Basis zorgverzekering 2024

Een basisverzekering is in Nederland voor iedereen van 18 jaar en ouder verplicht. De overheid bepaalt welke vergoedingen in de basisverzekering zitten. Dit is een door de overheid samengesteld pakket met wettelijke vergoedingen voor allerlei zorgvormen. De basisverzekering bevat alle basiszorg waar u recht  op heeft zoals huisarts, ziekenhuiszorg, geneesmiddelen, spoedeisende hulp, kraamzorg, ouderenzorg, ziekenvervoer en psychologische hulp. Voor kinderen tot 18 jaar gelden speciale vergoedingen voor tandarts en fysiotherapie.

U krijgt geen vergoeding voor fysiotherapie, anticonceptie, tandzorg vanaf 18 jaar, brillen en lenzen of alternatieve geneeswijzen uit de basisverzekering. Hiervoor kunt u een aanvullende zorgverzekering afsluiten.

Met een naturapolis stimuleert de zorgverzekeraar om zorg af te nemen bij en zorgverlener dat een contract heeft afgesloten over prijs en kwaliteit van zorg. U moet dus naar een gecontracteerde zorgverlener toe anders moet u een deel zelf betalen. Bij een restitutiepolis heeft u 100% keuzevrijheid en wordt de zorgnota direct door de verzekeraar betaald.

De CZdirect basisverzekering is een naturapolis tegen een scherpe premie. Daarmee kunt u naar elk ziekenhuis in Nederland en krijgt u 100% vergoed bij verzekeraars met contract. Zonder dat u de rekening moet voorschieten. Gaat u naar een zorgverlener zonder contract met CZdirect? Dan wordt uw zorgnota voor 65% vergoed.

Premie basisverzekering CZdirect

CZdirect Zorgpremies 2024
Jaar Natura Restitutie Budget
2024 €140,50 - -
2023 €128,30 - -
2022 €120,75 - -
2021 €116,95 - -
2020 €109,95 - -
2019 €113,20 - -
2018 €105,45 - -
2017 - - -
2016 - - -
2015 - - -

Eigen risico CZdirect 2024

Het eigen risico bestaat uit een verplicht deel en een vrijwillig deel. Voor zorg vanuit de basisverzekering betaalt u een verplicht eigen risico van €385. Voor basiszorg uit de basisverzekering betaalt u geen eigen risico, soms wel een eigen bijdrage. Meeverzekerde kinderen vallen niet onder het eigen risico. Zij zijn tot 18 jaar gratis meeverzekerd.

Het verplicht eigen risico van €385 kunt u vrijwillig verhogen met een vrijwillig eigen risico tot €885. In ruil hiervoor krijgt u een flinke korting op de basispremie. Dit kan interessant zijn als u het komende jaar weinig zorgkosten verwacht te maken.

Bij CZdirect kunt u het verplicht eigen risico met 5 stappen van €100,- verhogen. U krijgt daarmee per €100 een korting van €3,- op de basispremie. Met een maximaal eigen risico krijgt u een korting van €180,- per jaar op de basispremie.

Aanvullende verzekering 2024 CZdirect

Wilt u extra dekking voor zorg dat onvoldoende vergoeding biedt voor uw zorgwensen? Dan kunt u bij CZDirect een aanvullende zorgverzekering of tandverzekering afsluiten. Met een aanvullende verzekering bent u verzekerd voor zorg dat niet vanuit de basisverzekering wordt vergoed. U heeft daarmee een stukje extra zekerheid. Dit zijn onder andere fysiotherapie, tandartskosten, bril of contactlenzen en kraamzorg. Voor de aanvullende verzekering geldt geen eigen risico. Wel is het mogelijk dat een eigen bijdrage geldt voor zorg uit de basisverzekering. De eigen bijdrage staat los van het eigen risico.

Wij noemen hieronder de meest gezochte vergoedingen. Voor alle vergoedingen raadpleeg de website of onze vergelijker.

CZDirect Wereld
- Anticonceptiepil: 100% v.a. 21 jaar
- Beweegprogramma: €350 per jaar
- Spoedzorg wereldwijd: 100% p/j
- Spoed tandzorg in het buitenland: 275 p/j
- Tandartskosten na ongeval: €10.000 p/j
- Anticonceptie 100%
Geen vergoeding voor mondzorg v.a. 18 jaar, bril& lenzen, Alternatieve zorg
Premie €2,00 p/m

CZDirect Fysio 4
- Fysiotherapie v.a. 18 jaar: 4behandelingen
- Anticonceptie v.a. 21 jaar 100%
- Spoedhulp wereldwijd 100%
- Mondzorg na ongeval: tot €10.000
Geen vergoeding: bril&lenzen, alternatieve zorg
Premie 4,50 p/m

CZDirect Fysio 9
- Fysio v.a. 18 jaar: 9 behandelingen
- Spoedzorg wereldwijd: 100%
- Mondzorg na ongeval: tot €10.000
Niet vergoed: mondzorg v.a. 18 jaar, anticonceptie, bril&lenzen, alternatieve zorg
Premie €12,45 p/m

CZdirect Tandverzekering 2024

Met een aanvullende tandverzekering krijgt u de kosten voor een bezoek aan de tandarts vergoed. Met een tandverzekering krijgt u periodieke controles vaak 100% vergoed. Voor overige tandzorg wordt vaak een lager percentage uitgekeerd. De verschillende tandverzekeringen vergoeden vaak tot een maximum bedrag. Kinderen krijgen bijna alle tandartskosten wel vergoed uit de basisverzekering. Indien uw kind een beugel nodig heeft is vaak een uitgebreidere zorgverzekering nodig en geldt vaak een wachttijd van 1 jaar. Met de aanvullende verzekering zijn kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd.

Wij noemen hieronder de meest gezochte vergoedingen. Voor alle vergoedingen raadpleeg de website of onze vergelijker.

CZdirect Aanvullend Tand 250
-Controles 100%
- Gaatjes vullen en ander mondzorg: 75% per behandeling
-Tandzorg na ongeval: €10.000
Premie €12,50 p/m

Niet vergoed: orthodontie en tanden bleken.

CZdirect Tand 500
-Vergoeding tot €500 per jaar
-Gaatjes vullen en andere mondzorg 75% per behandeling
-Tandzorg na ongeval: tot €10.000
Premie €30,00 p/m

Niet vergoed: orthodontie en tanden bleken.

CZdirect collectiviteitskorting

Voor werknemers, ZZP'ers en leden is was er een collectiviteitskorting van 5% op de basisverzekering. Een collectiviteitskorting is per 1 januari 2023 niet meer toegestaan.

CZDirect nota declareren

Bij CZDirect kunt u heel gemakkelijk uw nota declareren via de CZ app of per post. Als u de app gebruikt dat hoeft u alleen maar een foto van de factuur te maken en deze via de app te versturen. Binnen 10 dagen is uw declaratie verwerkt! Natuurlijk kan declareren ook via uw computer en als je niet digitaal wilt dan stuurt u uw declaratie gewoon per post toe!

Top 5 Populaire Zorgverzekeringen

 

Verzekeraar Basis Premie Premie (vanaf) Informatie
Zilveren Kruis ZieZo €139,95 €125,95 Bekijken
De Friesland €136,95 €126,95 Bekijken
FBTO €131,95 €126,95 Bekijken
Anderzorg €141,25 €123,75 Bekijken
Menzis €140,25 €122,75 Bekijken

Daarom overstappen via Zorgverzekering-vergelijken.com!

Al meer dan 5 zijn wij bezig om de vaste lasten voor consumenten in kaart te brengen. Daarmee besparen wij u veel tijd en geld waardoor u altijd de juiste keuze kunt maken en tot een keuze komt van welke zorgverzekering het beste bij uw situatie past!

Dit doen wij door onafhankelijk prijzen van vaste lasten (o.a. zorgverzekering en autoverzekering) te vergelijken en een eerlijke opinie te geven. Wij blijven ons onafhankelijk inzetten en u van de best mogelijke informatie voorzien!

Blij en gezonde familie
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]