De Amersfoortse Zorgverzekering

De Amersfoortse logoLet op! De Amersfoortse wordt per 19 april 2021 A.S.R. Zorgverzekering. KLIK HIER om naar ASR te gaan >>

De Amersfoortse zorgverzekering is door de ruime dekkingen en extra diensten bij uitstek geschikt voor ondernemers, werkgevers en medewerkers en hun gezin.

De Amersfoortse vindt dat iedereen recht heeft op vergoeding van zorg, ongeacht naar welke zorgverlener u gaat. De basisverzekering biedt u dus volledig vrije zorgkeuze uit alle zorgverleners in Nederland.

Bij De Amersfoortse kunt u naast het basispakket kiezen uit drie aanvullende pakketten. Het aanvullende pakket 'compact' is gericht op jongeren tussen de 18 en 25 jaar. Naast dit aanvullende pakket speciaal voor jongeren zijn er nog vier aanvullende pakketten én vier tandartspakketten. Er is dus een geschikt pakket voor iedereen.

De Amersfoortse helpt u graag met al uw zorgvragen. U kunt zowel via de chat als via Whatsapp contact opnemen met de zorgadviseurs. Natuurlijk kunt u ook gewoon bellen of mailen. De zorgadviseurs beantwoorden al uw vragen en geven advies over uw gezondheid en over ziekte. Ook doen zij aan wachtlijstbemiddeling.

U regelt al uw zorgzaken snel en gemakkelijk online op uw eigen zorgpagina. Via deze pagina kunt u ook uw zorgnota's declareren.

Top 5 Populaire zorgverzekeringen

 

Verzekeraar Basis Premie Premie (vanaf) Informatie
Zilveren Kruis ZieZo €139,95 €125,95 Bekijken
De Friesland €136,95 €126,95 Bekijken
FBTO €131,95 €126,95 Bekijken
Anderzorg €141,25 €123,75 Bekijken
Menzis €140,25 €122,75 Bekijken

De Amersfoortse Zorgverzekering vergelijken

Benieuwd of de zorgverzekering van De Amersfoorste het beste past bij uw situatie of dat er andere zorgverekeraars goedkoper zijn en misschien meer te bieden hebben? Geef aan wat u belangrijk vindt in onderstaande vergelijker en de vergelijker toont welke zorgverzekering het beste bij uw situatie past.

Static Template

Daarom overstappen via Zorgverzekering-vergelijken.com!

Al meer dan 5 zijn wij bezig om de vaste lasten voor consumenten in kaart te brengen. Daarmee besparen wij u veel tijd en geld waardoor u altijd de juiste keuze kunt maken en tot een keuze komt van welke zorgverzekering het beste bij uw situatie past!

Dit doen wij door onafhankelijk prijzen van vaste lasten (o.a. zorgverzekering en autoverzekering) te vergelijken en een eerlijke opinie te geven. Wij blijven ons onafhankelijk inzetten en u van de best mogelijke informatie voorzien!

Blij en gezonde familie
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]