De Friesland

De Friesland logo verzekeraarVeel Nederlanders sloten al hun zorgverzekering af bij De Friesland. Klanten kiezen voor De Friesland vanwege de uitgebreide vergoedingen en een uitstekende klantenservice.

U kunt kiezen uit drie basisverzekeringen en deze uitbreiden met één van de vier aanvullende verzekeringen. Mocht u extra zekerheid willen voor uw gebit dan kunt u uw basisverzekering uitbreiden met een aanvullende tandartsverzekering.

Met de basisverzekering bent u verzekerd van goede zorg door uitstekende kwaliteitsafspraken met zorgverleners. De vier aanvullende pakketten bieden extra zorg die past bij uw situatie. Zo is er het ‘budgetpakket’: scherp geprijsd voor extra zekerheid. Het meest gekozen aanvullende pakket is het ‘extrapakket’. Dit pakket vergoedt onder andere fysiotherapie, alternatieve zorg en contactlenzen en brillen (tot een bepaald bedrag).

In sommige gevallen kunt u korting krijgen op uw zorgverzekering. De Friesland heeft afspraken gemaakt met veel werkgevers en ledenorganisaties.

Uniek voor verzekerden bij De Friesland is de Zorghulplijn. Als u vragen heeft over uw gezondheid en niet precies weet wat er aan de hand is, kunt u bellen met zorgspecialisten. Dit zijn gespecialiseerde HBO-verpleegkundigen die dag en nacht voor u klaar zitten om antwoord te geven op al uw zorgvragen.

Goedkoper dan De Friesland?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan die van De Friesland? Bekijk het in onderstaand overzicht.
 

Alle genoemde tarieven in de zorgvergelijker zijn inclusief BTW.