De Goudse

De Goudse logo verzekeraarDe Goudse biedt een uitstekende zorgverzekering. Gezondheid is immers uw dierbaarste bezit. Dankzij de samenwerking met VGZ heeft u altijd een zorgverlener dicht in de buurt.

U kunt bij De Goudse zelf uw zorgpakket samenstellen. Voor de basisverzekering kunt u kiezen uit twee varianten: Ruime Keuze (natura-variant) of Eigen Keuze (restitutie-variant). Ook uw eigen-risicobedrag kunt u zelf kiezen. Bij het pakket 'Ruime Keuze' wordt 80% van het tarief vergoed bij zorgverleners waar geen contact is. Voor het 'Eigen Keuze'-pakket is dit 100%. Bij beide pakketten geldt dat bij gecontracteerde zorgaanbieders de volledige kosten worden vergoed, mits deze onder de dekking vallen.

De Goudse biedt naast de basisverzekering ook een aanvullende verzekering. Uiteraard heeft u met een aanvullende zorgverzekering een bredere dekking voor zorg. U kunt kiezen uit de Aanvullende Zorgverzekering Basis, Uitgebreid, Totaal en Top. Zo is er altijd een aanvullend pakket dat bij u past. De verzekeringen verschillen met name in de hoogte van de vergoedingen. Voor kinderen tot 18 jaar is de aanvullende zorgverzekering gratis.

Naast de aanvullende pakketten zijn er ook vier tandartspakketten. Deze aanvullende tandartsverzekering is alleen af te sluiten in combinatie met een aanvullende zorgverzekering.

Ga voor een uitgebreide beschrijving naar de pagina van VGZ of ga direct naar onze zorgverlijker.

Top 5 Populaire zorgverzekeringen

 

Verzekeraar Basis Premie Premie (vanaf) Informatie
Zilveren Kruis ZieZo €139,95 €125,95 Bekijken
De Friesland €136,95 €126,95 Bekijken
FBTO €131,95 €126,95 Bekijken
Anderzorg €141,25 €123,75 Bekijken
Menzis €140,25 €122,75 Bekijken

Daarom overstappen via Zorgverzekering-vergelijken.com!

Al meer dan 5 zijn wij bezig om de vaste lasten voor consumenten in kaart te brengen. Daarmee besparen wij u veel tijd en geld waardoor u altijd de juiste keuze kunt maken en tot een keuze komt van welke zorgverzekering het beste bij uw situatie past!

Dit doen wij door onafhankelijk prijzen van vaste lasten (o.a. zorgverzekering en autoverzekering) te vergelijken en een eerlijke opinie te geven. Wij blijven ons onafhankelijk inzetten en u van de best mogelijke informatie voorzien!

Blij en gezonde familie
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]