Delta Lloyd

Let op! De zorgverzekering van Delta Lloyd kunt u niet meer afsluiten. De Delta Lloyd zorgverzekering is overgegaan in Nationale Nederlanden. 

Delta Lloyd logo verzekeraarDelta Lloyd ziet graag dat verzekerden hun eigen koers kunnen varen. De Delta Lloyd Zorgverzekering heeft daarom een basisverzekering met een restitutiepolis. Dit betekent dat u zelf bepaalt naar welke zorgverleners u gaat en vervolgens een vergoeding krijgt van de zorg. U kiest dus zelf uw arts of ziekenhuis. U mag dus ook kiezen voor een niet-gecontracteerde zorgverlener.

De basisverzekering vergoedt niet alles. Daarom heeft u bij Delta Lloyd de keuze uit zes verschillende aanvullende verzekeringen en een aanvullende tandartsverzekering. Met zoveel keuze zit er dus altijd een pakket voor u bij. U kunt kiezen voor alleen de meest noodzakelijke zorg of juist voor een uitgebreider pakket. Zo betaalt u nooit voor zorg die u niet nodig heeft.

Voor alle aanvullende zorgverzekeringen geldt dat er geen medische selectie wordt toegepast en dat de premie voor alle leeftijden gelijk is.

Met vragen over uw gezondheid kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht bij de Delta Lloyd Gezondheidslijn. Ervaren verpleegkundigen zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. En als het nodig is, overleggen ze met een arts. Met één telefoontje krijgt u dus deskundig advies!

Top 5 Populaire zorgverzekeringen

 

Verzekeraar Basis Premie Premie (vanaf) Informatie
Zilveren Kruis ZieZo €139,95 €125,95 Bekijken
De Friesland €136,95 €126,95 Bekijken
FBTO €131,95 €126,95 Bekijken
Anderzorg €141,25 €123,75 Bekijken
Menzis €140,25 €122,75 Bekijken

Daarom overstappen via Zorgverzekering-vergelijken.com!

Al meer dan 5 zijn wij bezig om de vaste lasten voor consumenten in kaart te brengen. Daarmee besparen wij u veel tijd en geld waardoor u altijd de juiste keuze kunt maken en tot een keuze komt van welke zorgverzekering het beste bij uw situatie past!

Dit doen wij door onafhankelijk prijzen van vaste lasten (o.a. zorgverzekering en autoverzekering) te vergelijken en een eerlijke opinie te geven. Wij blijven ons onafhankelijk inzetten en u van de best mogelijke informatie voorzien!

Blij en gezonde familie
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]