Delta Lloyd

Delta Lloyd logo verzekeraarDelta Lloyd ziet graag dat verzekerden hun eigen koers kunnen varen. De Delta Lloyd Zorgverzekering heeft daarom een basisverzekering met een restitutiepolis. Dit betekent dat u zelf bepaalt naar welke zorgverleners u gaat en vervolgens een vergoeding krijgt van de zorg. U kiest dus zelf uw arts of ziekenhuis. U mag dus ook kiezen voor een niet-gecontracteerde zorgverlener.

De basisverzekering vergoedt niet alles. Daarom heeft u bij Delta Lloyd de keuze uit zes verschillende aanvullende verzekeringen en een aanvullende tandartsverzekering. Met zoveel keuze zit er dus altijd een pakket voor u bij. U kunt kiezen voor alleen de meest noodzakelijke zorg of juist voor een uitgebreider pakket. Zo betaalt u nooit voor zorg die u niet nodig heeft.

Voor alle aanvullende zorgverzekeringen geldt dat er geen medische selectie wordt toegepast en dat de premie voor alle leeftijden gelijk is.

Met vragen over uw gezondheid kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht bij de Delta Lloyd Gezondheidslijn. Ervaren verpleegkundigen zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. En als het nodig is, overleggen ze met een arts. Met één telefoontje krijgt u dus deskundig advies!

Goedkoper dan Delta Lloyd?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan die van Delta Lloyd? Bekijk het in onderstaand overzicht.
 

Alle genoemde tarieven in de zorgvergelijker zijn inclusief BTW.