DSW

DSW logo zorgverzekeraarDSW is een kleine en betrouwbare organisatie die een goedkope zorgverzekering biedt voor iedereen. DSW hanteert geen medische selectie en kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd, ook bij de aanvullende pakketten.

De dekking van de basisverzekering is door de overheid vastgesteld en is voor iedereen gelijk. In de basisverzekering is de meest noodzakelijke zorg gedekt. Hierbij kunt u denken aan een bezoek aan de huisarts of ziekenhuisopname. U heeft volledig vrije keuze van zorgverlener.

DSW biedt vier aanvullende verzekeringen, waarvan één speciaal voor studenten. Zo is er dus altijd een pakket dat bij u past. Vergoedingen voor extra tandartskosten zijn verwerkt in de aanvullende pakketten. Een losse aanvullende tandartsverzekering is dus niet nodig!

Uw nota’s kunt u online indienen of via de app. Declareren kan dus eenvoudig en snel. U heeft via de app ook meteen toegang tot het vergoedingenoverzicht. Ook is het mogelijk om uw zorgpas, een overzicht van uw betalingen en de actuele stand van het eigen risico in te zien. U heeft dus altijd al uw gegevens bij de hand.

Bij DSW staan er altijd medewerkers voor u klaar. U kunt uw vragen stellen via de telefoon of via de mail maar ook via chat, Facebook of Twitter.

Goedkoper dan DSW?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan die van DSW? Bekijk het in onderstaand overzicht.
 

Alle genoemde tarieven in de zorgvergelijker zijn inclusief BTW.