HEMA

HEMA biedt een goedkope zorgverzekering en verschillende aanvullende verzekeringen. Als extra voordeel krijgt u 10% korting op het HEMA-assortiment en mogen meeverzekerde kinderen met 50% korting naar Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Voordeel dus voor het hele gezin!

De basisverzekering heeft een naturapolis. Dit houdt in dat als u naar zorgaanbieders gaat die een overeenkomst met HEMA hebben, uw zorgkosten direct aan de zorgaanbieder betaald worden. Als HEMA geen overeenkomst heeft met de zorgverlener moet u de zorgkosten eerst zelf betalen. U kunt vervolgens een deel van deze kosten declareren. Via de Zorgvinder kunt u snel zien met welke zorgaanbieders HEMA een contract heeft.

Wilt u extra dekking voor zorg die niet onder de basisverzekering valt, dan kunt u een aanvullende verzekering afsluiten. De aanvullende verzekeringen kunnen alleen in combinatie met een basisverzekering afgesloten worden. U kunt kiezen uit drie aanvullende pakketten en drie tandartspakketten.

Als verzekerde kunt u gebruikmaken van de Zorgadviseurs. De Zorgadviseurs zoeken al uw zorgvragen uit. Ze kunnen u bijvoorbeeld helpen bij het zoeken naar een ziekenhuis waar u goed en snel terechtkunt. Er is ook een speciale kinderzorglijn.

Goedkoper dan Hema?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan die van Hema? Bekijk het in onderstaand overzicht.
 

Alle genoemde tarieven in de zorgvergelijker zijn inclusief BTW.