IZZ

IZZ biedt een collectieve zorgverzekering voor mensen die werken in de zorg. Het doel van IZZ is het aanbieden van een eigen zorgverzekering voor zorgmedewerkers om zo bij te dragen aan hun gezondheid en inzetbaarheid.

De basisverzekering kent twee varianten. Het verschil zit in de premie en het aantal zorgaanbieders waar u naartoe kan. De basisverzekering vergoedt de belangrijkste zorg zoals huisartsenzorg en geneesmiddelen. Als werknemer in de zorg ontvangt u 10% korting op uw basisverzekering.

Wie in de zorg werkt, loopt extra risico op bepaalde gezondheidsproblemen. De aanvullende pakketten zijn daarom afgestemd op de behoeften van de zorgmedewerkers. Daarbij is rekening gehouden met de specifieke gezondheidsrisico’s van het werken in de zorg. De aanvullende pakketten bieden bijvoorbeeld ruime vergoedingen voor psychologische zorg of fysiotherapie. U kunt in plaats van een pakket ook kiezen voor aanvullende modules. Zo kiest u heel gericht uw extra zorg en betaalt u nooit voor zorg die u niet nodig heeft.

Hebt u te maken met een wachtlijst voor uw behandeling? Als IZZ-verzekerde kunt u een beroep doen op wachtlijstbemiddeling. IZZ gaat dan voor u op zoek naar een mogelijkheid tot behandeling in een ander ziekenhuis.

Goedkoper dan IZZ?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan die van IZZ? Bekijk het in onderstaand overzicht.
 

Alle genoemde tarieven in de zorgvergelijker zijn inclusief BTW.