Kiemer Zorgverzekering 2022

Let op! Kiemer is per 1 januari 2018 overgegaan naar De Friesland Zorgverzekeraar!

Bij Kiemer bent u goed en goedkoop verzekerd en kiest u uw eigen zorgverlener. Kiemer selecteert niet op geslacht, leeftijd of gezondheid. Iedereen wordt geaccepteerd en iedereen is welkom.

Kiemer maakt met veel zorgverleners prijs- en kwaliteitsafspraken. U kunt dus met uw polis bij vele zorgverleners terecht. Kiest u toch voor een zorgverlener waar geen contract mee is, dan kan het voorkomen dat uw rekening niet volledig wordt vergoed. U kunt via 'Je Zorgverlener' snel en makkelijk zien met welke zorgverleners er afspraken zijn gemaakt.

Wilt u meer zekerheid, dan kunt u kiezen voor één van de aanvullende pakketten. Deze pakketten vergoeden bijvoorbeeld anticonceptiemiddelen of medische hulp in het buitenland. U heeft de keuze uit drie aanvullende pakketten. Van wat extra zekerheid voor een scherpe prijs tot uitgebreide zorg en de hoogste vergoedingen, er is altijd een pakket dat bij u past.

Uw zorgzaken regelt u eenvoudig online. U kunt via uw persoonlijke zorgpagina bijvoorbeeld een nota declareren of een wijziging doorgeven.

De medewerkers van Kiemer staan altijd klaar voor al uw vragen. De klantenservice wordt uitstekend beoordeeld en staat zelfs op nummer 1 op het gebied van klantenservice bij de Consumentenbond.

Top 5 populaire zorgverzekeringen

 

Verzekeraar Basis Premie Premie (vanaf) Informatie
Zilveren Kruis ZieZo €139,95 €125,95 Bekijken
De Friesland €136,95 €126,95 Bekijken
FBTO €131,95 €126,95 Bekijken
Anderzorg €141,25 €123,75 Bekijken
Menzis €140,25 €122,75 Bekijken

Daarom overstappen via Zorgverzekering-vergelijken.com!

Al meer dan 5 zijn wij bezig om de vaste lasten voor consumenten in kaart te brengen. Daarmee besparen wij u veel tijd en geld waardoor u altijd de juiste keuze kunt maken en tot een keuze komt van welke zorgverzekering het beste bij uw situatie past!

Dit doen wij door onafhankelijk prijzen van vaste lasten (o.a. zorgverzekering en autoverzekering) te vergelijken en een eerlijke opinie te geven. Wij blijven ons onafhankelijk inzetten en u van de best mogelijke informatie voorzien!

Blij en gezonde familie
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]