Kiemer

Bij Kiemer bent u goed en goedkoop verzekerd en kiest u uw eigen zorgverlener. Kiemer selecteert niet op geslacht, leeftijd of gezondheid. Iedereen wordt geaccepteerd en iedereen is welkom.

Kiemer maakt met veel zorgverleners prijs- en kwaliteitsafspraken. U kunt dus met uw polis bij vele zorgverleners terecht. Kiest u toch voor een zorgverlener waar geen contract mee is, dan kan het voorkomen dat uw rekening niet volledig wordt vergoed. U kunt via ‘Je Zorgverlener’ snel en makkelijk zien met welke zorgverleners er afspraken zijn gemaakt.

Wilt u meer zekerheid, dan kunt u kiezen voor één van de aanvullende pakketten. Deze pakketten vergoeden bijvoorbeeld anticonceptiemiddelen of medische hulp in het buitenland. U heeft de keuze uit drie aanvullende pakketten. Van wat extra zekerheid voor een scherpe prijs tot uitgebreide zorg en de hoogste vergoedingen, er is altijd een pakket dat bij u past.

Uw zorgzaken regelt u eenvoudig online. U kunt via uw persoonlijke zorgpagina bijvoorbeeld een nota declareren of een wijziging doorgeven.

De medewerkers van Kiemer staan altijd klaar voor al uw vragen. De klantenservice wordt uitstekend beoordeeld en staat zelfs op nummer 1 op het gebied van klantenservice bij de Consumentenbond.

Goedkoper dan Kiemer?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan die van Kiemer? Bekijk het in onderstaand overzicht.
 

Alle genoemde tarieven in de zorgvergelijker zijn inclusief BTW.