Menzis

Bij Menzis staat goede zorg centraal. Menzis biedt u een basisverzekering tegen een scherpe premie per maand. Het doel is om de kosten laag te houden. In de contracten die afgesloten worden met zorgaanbieders worden afspraken gemaakt over de prijs van behandelingen.

Uw belang staat altijd voorop en iedereen wordt geaccepteerd. Er wordt daarom geen medische selectie toegepast, ook niet bij de aanvullende verzekeringen of tandartsverzekering.

U kunt kiezen uit drie basisverzekeringen. De ene verzekering vergoedt meer dan de ander maar daar betaalt u ook meer premie. De keuze is dus aan u. Voor extra zorg en zekerheid kunt u kiezen uit een aantal aanvullende pakketten. De pakketten sluiten naadloos aan op de door u gekozen basisverzekering. Mocht u twijfelen over welk pakket bij u past, dan kunt u contact opnemen met de pakketcoach.

U kunt online, 24 uur per dag en 7 dagen in de week snel en gemakkelijk uw gegevens inzien en wijzigingen doorgeven. U kunt online ook uw nota’s declareren.

Mensen en hun gezondheid staan centraal bij Menzis. Als eerste zorgverzekeraar in Nederland heeft Menzis een spaarprogramma geïntroduceerd om gezond gedrag te stimuleren. Iedereen kan hieraan meedoen!

Goedkoper dan Menzis?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan die van Menzis? Bekijk het in onderstaand overzicht.
 

Alle genoemde tarieven in de zorgvergelijker zijn inclusief BTW.