OHRA

Bij OHRA krijgt u een goedkope zorgverzekering met hoge vergoedingen en een goede service zoals u van Ohra gewend bent.

De basisverzekering vergoedt kosten voor noodzakelijke zorg zoals een bezoek aan uw huisarts. De basisverzekering is een verplichte verzekering voor iedereen. Kinderen tot 18 jaar betalen geen premie. Zij zijn gratis meeverzekerd op de polis van hun ouders of verzorgers. Sluit u via onze website een basisverzekering af? Dan krijgt u automatisch 8,8% korting op de basisverzekering.

Voor extra vergoedingen kiest u een aanvullende verzekering en een tandartsverzekering. U kunt dus een pakket kiezen dat precies bij uw persoonlijke situatie past.

Met de OHRA App regelt u steeds meer zorgzaken eenvoudig via een smartphone. U kunt uw vergoedingen checken of snel een zorgverlener bij u in de buurt vinden. U kunt ook uw rekeningen direct via de app declareren. De app is gratis te downloaden voor alle verzekerden.

OHRA heeft met verschillende werkgevers en organisaties collectieve afspraken gemaakt. Als werknemer, lid of klant krijgt u dan een aantrekkelijke collectiviteitskorting op de zorgverzekering.

Goedkoper dan Ohra?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan die van Ohra? Bekijk het in onderstaand overzicht.
 

Alle genoemde tarieven in de zorgvergelijker zijn inclusief BTW.