OZF

Met de OZF Zorgpolis bent u verzekerd van de goede zorg en service voor de beste prijs. Zorgverzekeraar OZF is een kleinschalige organisatie. Doordat OZF binnen de Achmea-groep valt, profiteert u van de (zorg)inkoopkracht en efficiënte automatiseringssystemen van Achmea. Op deze wijze bent u verzekerd van zowel de goede kwaliteit van zorg als de voordelen van een kleine organisatie.

U wilt kunnen kiezen uit de beste zorg bij u in de buurt. OZG biedt u zeer ruime keuze uit gecontracteerde zorgverleners. U heeft dus altijd hoogwaardige zorg onder handbereik. Wilt u toch naar een andere zorgverlener, dan krijgt u mogelijk een lagere vergoeding.

Naast de basisverzekering kunt u bij OZF een aanvullende verzekering afsluiten. Wat voor u de beste aanvullende verzekering is, hangt helemaal af van uw wensen en uw persoonlijke situatie. Het aanvullende pakket ‘Compact’ vergoedt de meest gebruikte aanvullende zorg zoals fysiotherapie of alternatieve geneeswijzen. Het aanvullende pakket ‘Royaal’ vergoedt daarnaast ook zaken als dieetadvisering.

Bent u 18 jaar of ouder? En wilt u ook uw tandartskosten verzekeren? Kies dan voor één van de twee aanvullende tandheelkundige verzekeringen.

Als u een nota indient dan wordt die snel afgehandeld. Binnen 10 dagen heeft u uw geld op uw rekening. Een nota indienen kan online, via de app of per post.

Goedkoper dan OZF?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan die van OZF? Bekijk het in onderstaand overzicht.
 

Alle genoemde tarieven in de zorgvergelijker zijn inclusief BTW.