OZF Zorgverzekering

Let op! OZF Zorgverzekeraar bestaat niet meer! In 2020 is OZF overgegaan in Zilveren Kruis zorgverzekering

Met de OZF Zorgpolis bent u verzekerd van de goede zorg en service voor de beste prijs. Zorgverzekeraar OZF is een kleinschalige organisatie. Doordat OZF binnen de Achmea-groep valt, profiteert u van de (zorg)inkoopkracht en efficiënte automatiseringssystemen van Achmea. Op deze wijze bent u verzekerd van zowel de goede kwaliteit van zorg als de voordelen van een kleine organisatie.

U wilt kunnen kiezen uit de beste zorg bij u in de buurt. OZG biedt u zeer ruime keuze uit gecontracteerde zorgverleners. U heeft dus altijd hoogwaardige zorg onder handbereik. Wilt u toch naar een andere zorgverlener, dan krijgt u mogelijk een lagere vergoeding.

Naast de basisverzekering kunt u bij OZF een aanvullende verzekering afsluiten. Wat voor u de beste aanvullende verzekering is, hangt helemaal af van uw wensen en uw persoonlijke situatie. Het aanvullende pakket 'Compact' vergoedt de meest gebruikte aanvullende zorg zoals fysiotherapie of alternatieve geneeswijzen. Het aanvullende pakket 'Royaal' vergoedt daarnaast ook zaken als dieetadvisering.

Bent u 18 jaar of ouder? En wilt u ook uw tandartskosten verzekeren? Kies dan voor één van de twee aanvullende tandheelkundige verzekeringen.

Als u een nota indient dan wordt die snel afgehandeld. Binnen 10 dagen heeft u uw geld op uw rekening. Een nota indienen kan online, via de app of per post.

Kan uw zorgverzekering goedkoper?

Wilt u weten of uw huidige zorgverzekering het beste past bij uw situatie en het aankomende zorgjaar?  Op onze website kunt u eenvoudig uw zorgverzekering vergelijken. Geef aan wat u belangrijk vindt in onderstaande vergelijker en de vergelijker toont welke zorgverzekering het beste bij uw situatie past. Vul hieronder uw gegevens in en bekijken hoeveel u kunt besparen op uw huidige zorgverzekering. Vergelijken loont altijd! Elk jaar veranderen immers ook de voorwaarden van de basisverzekering en aanvullende verzekeringen.

Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk vervolgens middels onze uitgebreide vergelijker!

Static Template

Top 5 Populaire Zorgverzekeringen

 

Verzekeraar Basis Premie Premie (vanaf) Informatie
Zilveren Kruis ZieZo €139,95 €125,95 Bekijken
De Friesland €136,95 €126,95 Bekijken
FBTO €131,95 €126,95 Bekijken
Anderzorg €141,25 €123,75 Bekijken
Menzis €140,25 €122,75 Bekijken

Daarom overstappen via Zorgverzekering-vergelijken.com!

Al meer dan 5 zijn wij bezig om de vaste lasten voor consumenten in kaart te brengen. Daarmee besparen wij u veel tijd en geld waardoor u altijd de juiste keuze kunt maken en tot een keuze komt van welke zorgverzekering het beste bij uw situatie past!

Dit doen wij door onafhankelijk prijzen van vaste lasten (o.a. zorgverzekering en autoverzekering) te vergelijken en een eerlijke opinie te geven. Wij blijven ons onafhankelijk inzetten en u van de best mogelijke informatie voorzien!

Blij en gezonde familie
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]