PNOzorg

De basisverzekering van PNOzorg biedt u een prima basis voor de vergoeding van uw ziektekosten. Zo kunt u zelf uw arts en ziekenhuis kiezen. U heeft hierin dus optimale vrijheid. Bij PNOzorg profiteert u altijd van korting, of u nu werkt bij een bedrijf dat een collectiviteitscontract heeft met PNOzorg of niet.

De basisverzekering vergoedt een groot deel van de kosten van noodzakelijke medische zorg zoals ziekenhuisopname, specialistische hulp, de huisarts en geneesmiddelen. Kinderen tot 18 jaar betalen geen premie voor de basisverzekering.

Is de basisverzekering voor u te beperkt en wilt u uitgebreidere dekking? Dan kunt een aanvullende zorgverzekering afsluiten. U kunt kiezen uit een beperkte aanvulling (Start) tot een zeer uitgebreide aanvulling (Compleet). Kortom, er is altijd een aanvullende verzekering die bij u past. Kinderen tot 18 jaar zijn altijd gratis aanvullend meeverzekerd op de meest uitgebreide verzekering van één van de ouders.

PNOzorg ziet graag dat u zo snel mogelijk een consult krijgt en vervolgens zo snel mogelijk wordt behandeld. Lukt dit niet, dan probeert een zorgconsulent voor u te bemiddelen. Ook kunt u met al uw medische vragen bij de zorgconsulenten terecht, ook buiten werktijden.

Goedkoper dan PNOzorg?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan die van PNOzorg? Bekijk het in onderstaand overzicht.
 

Alle genoemde tarieven in de zorgvergelijker zijn inclusief BTW.