Salland

Bij Salland is toegankelijke en betaalbare zorg belangrijk. Salland voelt zich verantwoordelijk voor de kwaliteit en beschikbaarheid van zorg bij u in de buurt. Daarom worden er goede afspraken met zorgverleners gemaakt. Daarbij worden zorgverleners gestimuleerd om samen te werken. Zo volgen behandelingen elkaar sneller op en worden wachttijden verkort.

Bij Salland draait alles om u. Dat merkt u aan service dichtbij, de uitgebreide vergoedingen en de ruime zorgkeuze in uw regio. Salland heeft geen winstoogmerk. Een groot deel van uw premie wordt direct weer in goede zorg geïnvesteerd.

De basisverzekering biedt veel keuzevrijheid in zorgverleners. Zo kunt u dus zelf kiezen naar welke arts of welk ziekenhuis u gaat. Niet alle zorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Voor zorg die buiten het basispakket valt, kunt u één van de vier aanvullende verzekeringen afsluiten. Welke verzekering u kiest, hangt af van uw persoonlijke situatie. Maakt u weinig gebruik van extra zorg, dan kunt u voor het pakket ‘Start’ kiezen. Maakt u veel gebruik van aanvullende zorg, dan kiest u voor de pakketten ‘Plus’ of ‘Top’.

Heeft u een zorgvraag? De medewerkers van ZorgAdvies helpen u graag. ZorgAdvies is niet alleen een service voor onze verzekerden, maar is er voor iedereen die meer wil weten over de zorg die zij of hij nodig heeft.

Goedkoper dan Salland?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan die van Salland? Bekijk het in onderstaand overzicht.
 

Alle genoemde tarieven in de zorgvergelijker zijn inclusief BTW.