Stad Holland

Bij Stad Holland krijgt u een goedkope zorgverzekering met hoge vergoedingen en dekkingen. Stad Holland Zorgverzekeraar is een zelfstandige, kleine zorgverzekeraar. Dit maakt Stad Holland slagvaardig, betrokken, servicegericht. Iedereen betaalt dezelfde, lage premie voor de basisverzekering. U heeft volledige vrije keuze van zorgverlener en u hoeft uw nota bijna nooit voor te schieten. Stad Holland heeft contracten met bijna alle zorgverleners in Nederland.

De dekking van de basisverzekering is door de overheid vastgesteld en is voor iedereen gelijk. In de basisverzekering is de meest noodzakelijke zorg gedekt. Voor extra zekerheid kunt u kiezen uit één van de aanvullende pakketten. Deze aanvullende verzekeringen staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Door de ruime keuze in pakketten, is er altijd een pakket dat bij u past. Voor jongeren van 18 tot 26 jaar is er zelfs een speciaal jongerenpakket. In elke pakket zijn tandartskosten meeverzekerd, wel zo makkelijk!

Heeft u van uw zorgverlener toch een rekening ontvangen, dan kunt u deze bij ons declareren. U heeft hierbij de keuze om dit online te regelen of de rekening per post in te sturen.

Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen. Dit kan telefonisch, via internet of via social media. Handig!

Goedkoper dan Stad Holland?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan die van Stad Holland? Bekijk het in onderstaand overzicht.
 

Alle genoemde tarieven in de zorgvergelijker zijn inclusief BTW.