UnitedConsumers

Over UnitedConsumers Zorgverzekeraar

Het UnitedConsumers ZorgCollectief biedt al tien jaar op rij één van de goedkoopste zorgverzekeringen. Ook dit jaar ontvangt u 10% korting op uw premie! UnitedConsumers werkt samen met VGZ. Inmiddels heeft Zorgverzekeraar VGZ met alle ziekenhuizen in Nederland contracten afgesloten. Zo bent u via UnitedConsumers dus altijd verzekerd van uitstekende én betaalbare zorg.

U kunt kiezen uit drie verschillende VGZ basisverzekeringen. Het verschil tussen de verzekeringen zit met name in de keuzevrijheid en in de vergoeding die u krijgt. U kunt gemakkelijk online zien welke basisverzekering het beste bij u past.

Met de aanvullende pakketten van het UnitedConsumers ZorgCollectief vult u uw basisverzekering aan met extra zorg die aansluit bij uw situatie. Zo bent u perfect verzekerd voor alles wat u nodig heeft en betaalt u nooit voor zorg die u niet gebruikt. U kunt kiezen uit drie aanvullende pakketten. Online staat een uitgebreid overzicht van de dekkingen en de premies.

Naast de aanvullende zorgpakketten zijn er ook drie aanvullende tandartsverzekeringen. Uw tandarts kan u vertellen hoeveel kosten u ongeveer kunt verwachten. Zo betaalt u niet voor wat u niet gebruikt.

Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van uw zorgverzekering? Medewerkers van de klantenservice staan altijd voor u klaar!

Kortom:
-5% korting op de basisverzekering ontvangen?
-15% korting op aanvullende verzekering ontvangen?
-Gratis tandongevallen verzekering?
-Uitstekende klantenservice?
-Kies dan voor United Consumers zorgverzekering!

UnitedConsumers Basisverzekering 2022

UnitedConsumers werkt samen met VGZ aan een goedkope zorgverzekering. U bent verzekerd van 5% korting op de basisverzekering.

Met een UnitedConsumers zorgverzekering hebt u de keuze uit een naturapolis en een restitutiepolis. Daarmee kan iedereen een goede en betaalbare zorgverzekering afsluiten!

De UC Basis Keuze is een basisverzekering met een naturapolis welke u ruime keuze geeft in zorgverleners. Kosten gemaakt bij een zorgverlener zonder contract worden voor 70% vergoed. Dit is de budget variant en sluit u af tegen een zeer scherpe premie.

De UC Ruime Keuze is een basisverzekering met een naturapolis. Ook met deze basisverzekering heeft u ruime keuze uit zorgverleners. Maar nu krijgt u 80% vergoed van kosten die u maakt bij een zorgverlener zonder contract.

In de praktijk kunt u bij veel zorgverleners wel terecht. Als dit zeker wilt weten check dan de zorgzoeker en vindt gecontracteerde zorgverleners.

De UC Eigen keuze is een restitutiepolis. U kunt naar elke zorgverlener zonder dat u achteraf voor verrassingen komt te staan. Immers krijgt u altijd 100% vergoeding tegen marktconform tarief. Bij de andere basisverzekeringen moet u dus bij niet-gecontracteerde zorgverleners een deel zelf betalen. Maar daartegenover staan een lagere premie.

De basisverzekering vergoedt onder andere huisartsbezoek, tandartszorg tot 18 jaar, kraamzorg en psychische hulp.

Premie basisverzekering UnitedConsumers

UnitedConsumers Zorgpremies

Jaar Restitutie Natura Budget
2021 €125,95 €118,23 €114,85
2020 €121,31 €113,95 -
2019 €114,25 €108,85 -
2018 €109,98 €104,58 -
2017 €107,05 €101,65 -
2016 €102,55 €97,15 -
2015 €102,55 €97,15 -

Aanvullende zorgverzekering UnitedConsumers

United Consumers biedt 3 aanvullende verzekeringen aan. Met een aanvullende verzekering heeft meer zekerheid bij onverwachte kosten zoals voor de fysiotherapeut, opticien, tandarts, alternatieve geneeswijzen of spoedeisende hulp in het buitenland. U krijgt 15% korting op een aanvullende verzekering van UnitedConsumers door VGZ. De aanvullende verzekering is een uitbreiding op de basisverzekering.

UC ZorgZeker 1
-15% korting
-6 behandelingen fysiotherapie
-Alternatieve geneeswijzen: €150,- max. €40 p/d
-Gratis tandongevallen

 

UC ZorgZeker 2
-15% korting
-12 behandelingen fysiotherapie
-Alternatieve geneeswijzen: €250,- max. €40 p/d
-Brillen en lenzen: 1x per 3 jaar een complete bril of 1x per 3 jaar €50 voor lenzen
-Gratis tandongevallen

UC ZorgZeker 3
-15% korting
-24 behandelingen fysiotherapie
-Alternatieve geneeswijzen: €300,- max. €40 p/d
-Brillen en lenzen: 1x per 3 jaar een complete bril of 1x per 3 jaar €100 voor lenzen
-Gratis tandongevallen

U sluit een aanvullende verzekering af omdat u bepaalde zorg vergoed wilt krijgen onder de basisverzekering. Bekijk alle vergoedingen via de app of op hun website.

Tandverzekering UnitedConsumers

Met een tandverzekering van UnitedConsumers hebt u een uitstekende én voordelige tandverzekering. Vanuit de tandverzekering worden periodieke controles altijd 100% vergoed. Overige tandzorg wordt 80% vergoed. De verschillende tandverzekeringen vergoeden tandartskosten tot een bepaald bedrag. Voor reguliere behandelingen kunt u bij elke tandarts terecht. Met de UC Zorg App kunt u eenvoudig uw tandartskosten declareren. In samenwerking met VGZ biedt UnitedConsumers 2 verschillende tandverzekeringen aan.

UC TandZeker 250
-Periodieke controle:100%
-Tandartskosten tot max €250

UC TandZeker 500
-Periodieke controle: 100%
-Tandartskosten tot max. €500
-Orthodontie <18 jaar: 80% tot max. 1000 na 1 jaar wachttijd

Gaat u vaak alleen voor controle naar de tandarts? Dan is een aanvullende verzekering vaak niet nodig. Maar als u regelmatig een gaatje hebt dan is een aanvullende tandverzekering het overwegen waard.
De tandverzekering is altijd een uitbreiding op de basisverzekering. Een losse tandverzekering is niet mogelijk.

Eigen risico UnitedConsumers

De overheid bepaalt elk jaar het verplicht eigen risico. In 2022 is het verplicht eigen risico €385. Dit geldt niet voor kinderen. Dus maakt u zorgkosten vanuit de basisverzekering dan betaalt u de eerste €385 zelf. Naast het verplicht eigen risico kunt u een extra vrijwillig eigen risico nemen. U krijgt dan een extra korting op de basispremie.

Een aantal zorgkosten vallen niet onder het eigen risico zoals bezoek aan de huisarts, (tand) zorg tot 18 jaar en de verloskundige. Medicijnen, ziekenhuiszorg, bloedprikken en bepaalde hulpmiddelen vallen wel onder het eigen risico.

Via UnitedConsumers kunt u het eigen risico ook gespreid betalen.

Per 100,- vrijwillig eigen risico krijgt u €3,- extra korting op de basispremie. Bij €500 vrijwillig eigen risico (totaal dus €885) krijgt u 15,- per maand korting op de basispremie.

 

UnitedConsumers zorgverzekering vergelijken?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan die van UnitedConsumers? Bekijk het in onderstaand overzicht.