UnitedConsumers

Het UnitedConsumers ZorgCollectief biedt al tien jaar op rij één van de goedkoopste zorgverzekeringen. Ook dit jaar ontvangt u 10% korting op uw premie! UnitedConsumers werkt samen met VGZ. Inmiddels heeft Zorgverzekeraar VGZ met alle ziekenhuizen in Nederland contracten afgesloten. Zo bent u via UnitedConsumers dus altijd verzekerd van uitstekende én betaalbare zorg.

U kunt kiezen uit drie verschillende VGZ basisverzekeringen. Het verschil tussen de verzekeringen zit met name in de keuzevrijheid en in de vergoeding die u krijgt. U kunt gemakkelijk online zien welke basisverzekering het beste bij u past.

Met de aanvullende pakketten van het UnitedConsumers ZorgCollectief vult u uw basisverzekering aan met extra zorg die aansluit bij uw situatie. Zo bent u perfect verzekerd voor alles wat u nodig heeft en betaalt u nooit voor zorg die u niet gebruikt. U kunt kiezen uit drie aanvullende pakketten. Online staat een uitgebreid overzicht van de dekkingen en de premies.

Naast de aanvullende zorgpakketten zijn er ook drie aanvullende tandartsverzekeringen. Uw tandarts kan u vertellen hoeveel kosten u ongeveer kunt verwachten. Zo betaalt u niet voor wat u niet gebruikt.

Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van uw zorgverzekering? Medewerkers van de klantenservice staan altijd voor u klaar!

Goedkoper dan UnitedConsumers?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan die van UnitedConsumers? Bekijk het in onderstaand overzicht.
 

Alle genoemde tarieven in de zorgvergelijker zijn inclusief BTW.