VvAA

VvAA biedt een scherp geprijsde collectieve zorgverzekering voor leden of voor eigen leden van geselecteerde beroepsverenigingen in de zorg. U krijgt hiermee 8% korting op uw basispremie en 10% korting op de aanvullende pakketten.

Inmiddels is VvAA uitgegroeid tot een zorgnetwerk van zorgprofessionals. Leden zijn professionals in loondienst, zelfstandig ondernemers, ZZP’ers, maar ook studenten en bestuurders van instellingen. Bij VvAA krijgt u dat voor een verrassend scherpe premie.

Met de zorgverzekering Basis bent u verzekerd voor alle kosten die door de overheid zijn opgenomen in de basisverzekering. Hierbij moet u denken aan kosten van ziekenhuisopname, kraamzorg, specialistische hulp, de huisarts en geneesmiddelen. De zorgverzekering is een zuivere restitutiepolis. U kunt dus bij elke zorgverlener terecht. De kosten van de behandeling worden volledig vergoed, mits ze marktconform zijn.

U kunt naast de basisverzekering kiezen uit maar liefst zes aanvullende pakketten. Als lid krijg u ook op de aanvullende pakketten korting. Elk pakket vergoedt weer andere aanvullende zorg. U kiest dus snel en gemakkelijk een pakket dat bij u past. Online vindt u een overzicht van alle pakketten en hun vergoedingen.

VvAA maakt het u graag gemakkelijk. U kunt uw zorgnota eenvoudig op drie manieren declareren: online, via het vertrouwde declaratieformulier of via de app.

Goedkoper dan VvAA?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan die van VvAA? Bekijk het in onderstaand overzicht.
 

Alle genoemde tarieven in de zorgvergelijker zijn inclusief BTW.