Zekur

ZEKUR richt zich op mensen die hun verzekeringen zelf online willen aanvragen en is voor iedereen geschikt. Gewoon ZEKUR is de goedkoopste basisverzekering van Nederland dankzij de scherpe afspraken die gemaakt zijn met een aantal zorgaanbieders. Wilt u zélf uw zorgaanbieder kiezen, ga dan voor Gewoon ZEKUR Vrij.

Uw basisverzekering breidt u gemakkelijk uit met een aanvullende verzekering. Als u zich minimaal wilt verzekeren, is de basisverzekering natuurlijk voldoende. Wilt u wat meer zekerheid? Kies dan voor een aanvullende verzekering. U kunt kiezen voor een aanvullend pakket waarin u voordelig in één keer verzekerd bent voor veelvoorkomende zorg. Denk hierbij aan fysiotherapie, zorg in het buitenland en tandheelkundige zorg. U kunt ook kiezen voor losse modules. Er zijn er drie: fysiotherapie, buitenland en tandzorg. Zo verzekert u alleen wat u nodig hebt. De keuze is aan u!

In uw persoonlijke zorgomgeving regelt u alles gemakkelijk online, wanneer het u uitkomt. U kunt uw zorgverzekering bekijken of wijzigen, een zorgnota declareren en uw zorgkosten inzien. ZEKUR heeft regelmatig acties waarvan u kunt profiteren. Houd dus de website in de gaten!

Goedkoper dan Zekur?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan die van Zekur? Bekijk het in onderstaand overzicht.
 

Alle genoemde tarieven in de zorgvergelijker zijn inclusief BTW.