ZieZo

Naast de gewone basisverzekering van Zilveren Kruis Achmea, is er ook ZieZo van Zilveren Kruis. Dit is een compacte online zorgverzekering. Ook zijn de aanvullende verzekeringen veel simpeler. Daardoor is de premie laag.

Een afspraak met uw huisarts, het bestellen van medicijnen, een ziekenhuisopname; allemaal zorg die gedekt wordt vanuit de basisverzekering. Met ZieZo Basis bent u verzekerd van de goede zorg en service van Zilveren Kruis. Het is een naturapolis. U krijgt dus 100 % vergoeding bij alle gecontracteerde zorgverleners. Bij zorgverleners waar geen afspraken mee zijn, krijgt u 75 % van het gemiddeld afgesproken tarief.

Precies die dingen die u soms nodig heeft, maar die niet gedekt worden in uw basisverzekering. Daarvoor is er de ZieZo aanvullende verzekering. U kunt kiezen uit twee pakketten. De één wat uitgebreider dan de ander, maar de aanvullende verzekering is altijd compact. Alleen de meest gebruikte aanvullende zorg zit er in. Zo betaalt u nooit te veel.

Bij ZieZo regelt u bijna alles wat met zorg te maken heeft ook online. Niet alleen uw verzekeringszaken regelt u via Mijn Zilveren Kruis, maar ook uw medicijnen. Deze bestelt u gemakkelijk via de online apothekers.

Goedkoper dan ZieZo?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan die van ZieZo? Bekijk het in onderstaand overzicht.
 

Alle genoemde tarieven in de zorgvergelijker zijn inclusief BTW.