ZieZo

Naast de gewone basisverzekering van Zilveren Kruis Achmea, is er ook ZieZo van Zilveren Kruis. Dit is een compacte online zorgverzekering. Ook zijn de aanvullende verzekeringen veel simpeler. Daardoor is de premie laag.

Een afspraak met uw huisarts, het bestellen van medicijnen, een ziekenhuisopname; allemaal zorg die gedekt wordt vanuit de basisverzekering. Met ZieZo Basis bent u verzekerd van de goede zorg en service van Zilveren Kruis. Het is een naturapolis. U krijgt dus 100 % vergoeding bij alle gecontracteerde zorgverleners. Bij zorgverleners waar geen afspraken mee zijn, krijgt u 75 % van het gemiddeld afgesproken tarief.

Precies die dingen die u soms nodig heeft, maar die niet gedekt worden in uw basisverzekering. Daarvoor is er de ZieZo aanvullende verzekering. U kunt kiezen uit twee pakketten. De één wat uitgebreider dan de ander, maar de aanvullende verzekering is altijd compact. Alleen de meest gebruikte aanvullende zorg zit er in. Zo betaalt u nooit te veel.

Bij ZieZo regelt u bijna alles wat met zorg te maken heeft ook online. Niet alleen uw verzekeringszaken regelt u via Mijn Zilveren Kruis, maar ook uw medicijnen. Deze bestelt u gemakkelijk via de online apothekers.

Voordelen van een ZieZo Zorgverzekering:
-Zeer voordelige zorgverzekering
-Label van Zilveren Kruis
-Zorgzaken online regelen
-Altijd en overal toegang met de Zilveren Kruis-App
-Wachtlijstbemiddeling
-Zelf de maandelijkse afschrijfdatum bepalen

ZieZo Basisverzekering

De basisverzekering is voor iedereen verplicht. De overheid bepaalt elk jaar welke vergoedingen in de basisverzekering zitten. De basisverzekering is bij elke zorgverzekeraar hetzelfde. Voor andere kosten kunt u zich aanvullend  verzekeren. De zorgverzekeraar bepaalt zelf welke vergoedingen er in de aanvullende verzekering zitten.

De ZieZo basisverzekering is een naturapolis. Met een naturapolis heeft u beperkte tot ruime keuze uit zorgverleners waar ZieZo afspraken mee heeft gemaakt. Bij niet gecontracteerde zorgverleners betaalt u een deel van de kosten zelf.

ZieZo Selectief Basisverzekering: Dit is een verzekering met een naturapolis. U krijgt 100% vergoedt bij een beperkt aantal geselecteerde ziekenhuizen en alle zorgverleners met contract. Bij zorgverleners zonder contract en niet geselecteerde ziekenhuizen krijgt u 75% van de kosten vergoed. Hulpmiddelen dient u online te bestellen.

ZieZo Basis Basisverzekering: Dit is een verzekering met een naturapolis. U krijgt 100% vergoedt bij een alle ziekenhuizen en alle andere zorgverleners met contract. Bij zorgverleners zonder contract en niet geselecteerde ziekenhuizen krijgt u 75% van de kosten vergoed. Hulpmiddelen dient u online te bestellen.

Ziezo Selectief kent een lagere maandpremie dan ZieZo Basis.

ZieZo Eigen Risico

Bij de basisverzekering hoort een verplicht eigen risico van €385. Dit wordt ieder jaar bepaald door de overheid. Een vrijwillig eigen risico kunt u afsluiten als u weinig zorgkosten verwacht. Voor onder andere kraamzorg, huisarts en zorg voor uw kind onder 18 jaar betaalt u geen eigen risico. Het eigen risico kunt u verhogen met €500 tot €885. Met een ZieZo Selectief krijgt u dan €10,- korting per maand en met ZieZo Basis €15,- per maand.

Premie ZieZo Zorgverzekering

ZieZo Zorgpremies

Jaar Natura Restitutie Budget
2021 €112,25 - €109,25
2020 €108,75 - €105,25
2019 €105,95 - €101,95
2018 €102,50 - €96,95
2017 - - €93,95
2016 - - -
2015 - - -

ZieZo aanvullende verzekering

ZieZo Werelddekking
-Spoedeisende hulp buitenland
-Noodzakelijk vervoer uit buitenland

ZieZo Aanvullend 1
-6 behandelingen fysiotherapie
-Anticonceptie vanaf 21 jaar volledig vergoed
-Tandheelkunde na ongeval max. €10.000
-Spoedeisende zorg buitenland
-Noodzakelijk vervoer uit buitenland

Aanvullend 1 vergoed geen brillen en lenzen, orthodontie, alternatieve geneeswijzen of eigen bijdrage kraamzorg. Als u dit wel wilt ga dan via het menu naar onze Zilveren Kruis pagina.

Kinderen tot 18 jaar zijn meeverzekerd in de basisverzekering én de aanvullende verzekering. Hiervoor betaalt u geen extra premie en geen eigen risico.

ZieZo Tandartsverzekering

ZieZo Tand 1
-100% vergoeding voor consulten, vullingen, trekken van tanden en kiezen, verdovingen en foto's.
-Overige tandheelkundige behandelingen 75% vergoeding
-Maximaal €250 vergoed per jaar.
ZieZo Tand 2 kan niet meer afgesloten worden.

Zorgverzekering ZieZo vergelijken?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan die van ZieZo? Bekijk het in onderstaand overzicht.