Zilveren Kruis

Zilveren Kruis zorgverzekering is de zorgverzekeraar waar u snel goedkoop en online een zorgverzekering af kunt sluiten.

In Nederland is de basisverzekering verplicht. De overheid bepaalt welke zorg hierin zit en dit is dus bij elke verzekeraar hetzelfde. De basisverzekering dekt onder andere een consult bij uw huisarts en kraamzorg. Zilveren Kruis biedt u de keuze uit drie basisverzekeringen. De verschillen tussen de verzekeringen zitten in de hoogte van de vergoeding en de vrije zorgkeuze.

Niet alle zorg is opgenomen in de basisverzekering, daarom is er onze aanvullende verzekering. Een aanvullende verzekering is aan te raden als u specifieke zorg nodig hebt of meer zekerheid wilt. U heeft de keuze uit vijf aanvullende verzekeringen. Hoe meer sterren een aanvullende pakket heeft, hoe uitgebreider de dekking. Voor elke leeftijdscategorie zijn er speciaal aanvullende verzekeringen samengesteld zodat u niet lang hoeft te zoeken naar een dekking die bij u past.

Met de extra tandartsverzekering (1, 2, 3 of 4 sterren) kunt u zich indekken tegen hoge onkosten bij de tandarts of orthopedist.

Naast de gewone basisverzekering van Zilveren Kruis Achmea, is er ook ZieZo van Zilveren Kruis. ZieZo is een compacte online zorgverzekering met een scherpe, lage premie.

Goedkoper dan Zilveren Kruis?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan die van Zilveren kruis? Bekijk het in onderstaand overzicht.
 

Alle genoemde tarieven in de zorgvergelijker zijn inclusief BTW.