Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid is al bijna 200 jaar dé regionale zorgverzekeraar gehuisvest in Leiden. De zorgverzekeraar brengt zorg letterlijk en figuurlijk dichtbij in haar regio, de driehoek tussen Den Haag, Utrecht en Amsterdam. Zorg en Zekerheid zet zich in voor regionale zorg voor een scherpe prijs met vrije keuze. U kunt dus altijd uw eigen zorgverlener kiezen.

Voor de basisverzekering kunt u kiezen uit Zorg Zeker en Zorg Vrij. Zorg Zeker is de meest gekozen basisverzekering. Dit is een naturapolis. U krijgt 100% vergoeding bij een gecontracteerde zorgverlener en 75% bij een niet-gecontracteerde zorgverlener. De Zorg Vrij Polis is een volledige restitutiepolis. U krijgt bij alle zorgverleners 100% vergoed maar de premie is iets hoger.

U heeft bij Zorg en Zekerheid ruime keuze uit aanvullende pakketten. Er zijn pakketten speciaal voor jongeren, gezinnen en ouderen. Wanneer u via uw werkgever een collectieve zorgverzekering kunt afsluiten, krijgt u korting op uw premie.

Maar Zorg en Zekerheid gaat verder dan goede zorg, betaalbare premies en uitstekende service. Medewerkers zetten zich in voor sociale zorg en het steunen van allerlei initiatieven die gemeenschapszin bevorderen, of het zelf organiseren hiervan.

Goedkoper dan Zorg en Zekerheid?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan die van Zorg en Zekerheid? Bekijk het in onderstaand overzicht.
 

Alle genoemde tarieven in de zorgvergelijker zijn inclusief BTW.