Zorgpremie 2022 CZDirect (vergelijken)

Ook de CZDirect 2022 is op 12 november bekendgemaakt. Voor alle verzekeraars was 12 november de deadline om de zorgpremie 2022 bekend te maken. Benieuwd of ook CZDirect haar zorgpremie 2022 heeft verhoogd? Lees snel verder!

De zorgpremie 2022 CZDirect is 120,75 euro per maand geworden (naturapolis). Dit is 3,80 euro duurder dan de zorgpremie in 2021. Door de overheid werd overigens verwacht dat de zorgpremie gemiddeld met 2,60 euro per maand zou gaan stijgen. Daarmee zit CZDirect met haar zorgpremie 2022 iets boven de verwachting van de overheid. En daarmee nagenoeg gelijk met de gemiddelde stijging van alle polissen bij zorgverzekeraars voor 2022 welke zo’n 3,85 euro is. Bereken u nieuwe zorgpremie 2022 vandaag nog.

Over CZDirect zorgverzekeraar

Dit is de online zorgverzekering van zorgverzekeraar CZ. Zij zijn één van de grootste verzekeraars van Nederland. Onder dit concern vallen de labels Ohra en Nationale Nederlanden. CZDirect is dus het online zusje van CZ waar u een goede zorgverzekering met scherpe premie kunt afsluiten. U ervaart daarmee alle voordelen van CZ zoals dus een scherpe premie, vrije ziekenhuis keuze, hoge korting bij verhoogd eigen risico en meer dan 20 extra’s zoals apps en korting bij de sportschool en op sportkleding. Overstappen is zo gedaan. CZDirect regelt na aanvraag de rest! Ook het opzeggen van uw oude zorgverzekering!

CZDirect zorgpremie 2022 basisverzekering

CZDirect heeft – zoals verwacht – ook de premie 2022 van de basisverzekering verhoogd. De zorgpremie van de basisverzekering is met 3,80 euro gestegen naar 120,75 euro per maand. Dit is ongeveer gelijk aan de gemiddelde stijging van alle zorgpolissen. Daarmee behoort CZDirect binnen de top 20 van naturapolissen. Een concurrerende basisverzekering dus. Alle andere zorgpremies vindt u op de pagina premies zorgverzekering 2022.

CZDirect zorgpremie 2022 aanvullend

Bij CZDirect hebt u de keuze uit 5 verschillende aanvullende zorgverzekeringen. Deze zijn altijd inclusief spoedzorg wereldwijd en tandongevallen verzekering tot 10.000 euro. De aanvullende zorgverzekering van CZDirect vergoed de meest belangrijke zorg dat niet gedekt wordt door de basisverzekering. Denk aan fysiotherapie, anticonceptie en beweegprogramma’s, alternatieve zorg en brillen & lenzen. De zorgpremie 2022 van de goedkoopste aanvullende zorgverzekering van CZDirect is er al vanaf 1,00 euro per maand. De veel gekozen aanvullend 3 heeft een zorgpremie 2022 vanaf 3,50 euro per maand.

Zorgpremie 2022 CZDirect vergelijken

Een zorgverzekering afsluiten die het beste bij u past? Vergelijk de CZDirect zorgpremie 2022 met die van andere zorgverzekeraars via onze zorgvergelijker. Dan ziet u direct hoeveel u volgend jaar kunt besparen op uw zorgverzekering. Bedenk welke zorgkosten u volgend jaar of het jaar daarop gaat maken. Doe een inventarisatie en ga vervolgens vergelijken. U krijgt dan een overzicht met de beste zorgverzekeringen op basis van uw wensen en voorkeuren. Overstappen hoeft niet, maar elk jaar een vergelijking maken houdt u wel scherp. En kan u soms tot honderden euro’s per jaar besparen! Klik hieronder om naar onze zorgvergelijker te gaan.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]