Zorgpremie 2022 Just (vergelijken)

Ook de Just zorgpremie 2022 is op 12 november bekendgemaakt. Voor alle verzekeraars was 12 november de deadline om de zorgpremie 2022 bekend te maken. Benieuwd of ook Just haar zorgpremie 2022 heeft verhoogd? Lees snel verder!

De zorgpremie 2022 just is 114,35 euro per maand geworden (naturapolis). Dit is 2,65 euro duurder dan de zorgpremie in 2021. Dit is een stijging van 2,4%. Door de overheid werd overigens verwacht dat de zorgpremie gemiddeld met 2,60 euro per maand zou gaan stijgen. Daarmee zit Just met haar premie rond de verwachting van de overheid. Echter, wel onder de gemiddelde stijging van alle polissen bij zorgverzekeraars voor 2022 welke zo’n 3,85 euro is. Bereken u nieuwe zorgpremie vandaag nog.

Over Just zorgverzekeraar

Just zorgverzekeraar bestaat sinds 1 januari 2019. Hiervoor was Just onderdeel van CZDirect. Nu is Just een merk van CZ en richt zich vooral op jongeren die zich goedkoop willen verzekeren voor hun zorgkosten. U regelt alles online tegen een scherpe maandpremie. Eindelijk een zorgverzekeraar die geen ingewikkelde aanvullende pakketten aanbiedt. U kiest uit 3 basispakketten met tandzorg en onverwachte kosten. Bij Just geen budgetpolis met geselecteerde ziekenhuizen. U kunt gewoon in elk ziekenhuis terecht! Just staat voor snel en gemakkelijk waarbij u online alles regelt!

Just zorgpremie 2022 basisverzekering

Just biedt drie basispakketten aan met tandzorg en onverwachte kosten. De basisverzekering is een naturapolis Daarmee krijgt u 100% van de gemaakte kosten vergoed bij zorginstanties met gemaakte afspraken. Bij een zorgaanbieder zonder contract met Just krijgt u maximaal 60% vergoed van de gemaakte kosten. Daarbij kijkt Just naar het behandeltarief wat is afgesproken. Zij kijkt dus niet naar de hoogte van uw zorgnota. De premie basisverzekering 2022 is 114,35 per maand. Daarmee behoort Just tot de goedkopere zorgverzekeringen in 2022. Alle andere zorgpremies vindt u op de pagina premies zorgverzekering 2022.

Just zorgpremie 2022 aanvullend en tand

Voor zorg die niet onder de basisverzekering valt kunt u een aanvullende verzekering afsluiten. Zorg als fysiotherapie, alternatieve zorg, kraamzorg en tandartskosten bijvoorbeeld.

Just heeft één aanvullende verzekering en een tandartsverzekering. Met de basisverzekering krijgt u onder andere 4x fysio en kraamzorg en 100% werelddekking bij spoedzorg. Met een tandartsverzekering krijgt u 75% van de kosten vergoed tot maximaal 250 euro.

Zorgpremie 2022 Just vergelijken

Een zorgverzekering afsluiten die het beste bij u past? Vergelijk de Just zorgpremie 2022 met die van andere zorgverzekeraars via onze vergelijker. Dan ziet u direct hoeveel u volgend jaar kunt besparen op uw zorgverzekering. Bedenk welke zorgkosten u volgend jaar of het jaar daarop gaat maken. Doe een inventarisatie en ga vervolgens vergelijken. U krijgt dan een overzicht met de beste zorgverzekeringen op basis van uw wensen en voorkeuren. Overstappen hoeft niet, maar elk jaar een vergelijking maken houdt u wel scherp. En kan u soms tot honderden euro’s per jaar besparen! Klik hieronder om naar onze zorgvergelijker te gaan.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]