Zorgpremie 2022 Zilveren Kruis Achmea

Ook de Zilveren Kruis zorgpremie 2022 is op 12 november bekendgemaakt. Voor alle verzekeraars was 12 november de deadline om de zorgpremie 2022 bekend te maken. Benieuwd of ook Zilveren Kruis haar zorgpremie 2022 heeft verhoogd? Lees snel verder!

De zorgpremie 2022 Zilveren Kruis is 123,45 euro per maand geworden. Dit betreft de budgetpolis. Dit is 2,50 euro duurder dan de zorgpremie in 2021. De zorgpremie 2022 van Zeker (naturapolis) is gestegen met 3,00 euro naar 131,45 euro. De restitutiepolis zorgpremie 2022 is met 4,00 euro gestegen naar 143,95 euro per maand. Door de overheid werd overigens verwacht dat de zorgpremie gemiddeld met 2,60 euro per maand zou gaan stijgen. Daarmee zit Zilveren Kruis Achema met haar premie onder de verwachting van de overheid. En daarmee ook onder gemiddelde stijging van alle polissen bij zorgverzekeraars voor 2022 welke zo’n 3,85 euro is. Bereken u nieuwe zorgpremie vandaag nog.

Over Zilveren Kruis Achmea zorgverzekeraar

Zilveren Kruis Achmea is een zorgverzekeraar die preventief wil werken. Kleine stapjes zetten richting een gezonde samenleving. Daarbij is als eerste belangrijk dat er goede en betaalbare zorg beschikbaar is voor iedereen. Ook met aanvullende extra’s wordt ingezet om preventie. Alles om de zorg ook in de toekomst betaalbaar te houden (en te maken). Zilveren Kruis is elke dag actief op zoek naar oplossingen die mensen helpen gezond te blijven of beter te worden. Gezondheid is meer dan niet ziek zijn. Iedereen die een zorgverzekering heeft afgesloten bij Zilveren Kruis Achmea is automatisch aangesloten bij de Vereniging Achmea, die opkomt voor de belangen van haar leden.

Zorgpremie 2022 Zilveren Kruis basisverzekering

Zilveren Kruis heeft de zorgpremies 2022 verhoogd. De budgetpolis kost 123,45 euro per maand en de reguliere naturapolis 131,45 per maand. Een stijging van respectievelijk 2,50 euro en 3,00 euro per maand. De restitutiepolis zorgpremie 2022 gaat het hardst omhoog met een stijging van 4 euro per maand. De budgetpolis geeft beperkte zorgkeuze en u krijgt dan ook bij een beperkt aantal ziekenhuizen en zorgverleners 100% vergoeding van uw zorgnota. Met de naturapolis Basis Zeker heeft u ruime keuze en krijgt u 100% vergoeding bij alle gecontracteerde ziekenhuizen en zorgverleners. Gelukkig zijn dit er veel. Alle andere zorgpremies vindt u op de pagina premies zorgverzekering 2022.

Zilveren Kruis zorgpremie 2022 aanvullend

De aanvullende zorgverzekeringen van Zilveren Kruis biedt dekking voor zorg die niet door de basisverzekering wordt vergoed. U hebt de keuze uit 5 verschillende aanvullende verzekeringen. De aanvullende zorgverzekering is er al met een zorgpremie 2022 vanaf 2,25 euro per maand. De aanvullende zorgverzekeringen met 1 tot 5 sterren vergoeden onder andere anticonceptie, alternatieve geneeswijzen, mantelzorg, fysiotherapie, brillen en contactlenzen en kraamzorg. De zorgpremie 2022 aanvullend ster 1 is 7,75 euro, en is de goedkoopste aanvullende zorgverzekering.

Zorgpremie 2022 Zilveren Kruis tand

Zilveren Kruis heeft verschillende aanvullende tandverzekeringen die in combinatie met de zorgverzekering afgesloten kunnen worden. In de tandartsverzekering zit geen vergoeding voor orthodontie en bleken. Met een tandverzekering krijgt u 100% vergoeding voor periodieke controles en second opinion. Overige behandelingen vergoeding zijn voor 75%. De zorgpremie 2022 tandverzekering is 7,95 euro voor de goedkoopste tandverzekering Tand Basis.

Zorgpremie 2022 Zilveren Kruis vergelijken

Een zorgverzekering afsluiten die het beste bij u past? Vergelijk de Zilveren Kruis zorgpremie 2022 met die van andere zorgverzekeraars via onze vergelijker. Dan ziet u direct hoeveel u volgend jaar kunt besparen op uw zorgverzekering. Bedenk welke zorgkosten u volgend jaar of het jaar daarop gaat maken. Doe een inventarisatie en ga vervolgens vergelijken. U krijgt dan een overzicht met de beste zorgverzekeringen op basis van uw wensen en voorkeuren. Overstappen hoeft niet, maar elk jaar een vergelijking maken houdt u wel scherp. En kan u soms tot honderden euro’s per jaar besparen! Klik hieronder om naar onze zorgvergelijker te gaan.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]