Zorgpremie 2022 Zorg en Zekerheid (berekenen)

Ook de Zorg en Zekerheid zorgpremie 2022 is op 12 november bekendgemaakt. Voor alle verzekeraars was 12 november de deadline om de zorgpremie 2022 bekend te maken. Benieuwd of ook Zorg en Zekerheid haar zorgpremie 2022 heeft verhoogd? Lees snel verder!

De zorgpremie 2022 Zorg en Zekerheid is 116,85 euro per maand geworden (naturapolis online). Dit is tegen de verwachting in 4,30 euro goedkoper dan de zorgpremie in 2021. De zorgpremie 2022 van de naturapolis en de restitutiepolis zijn wel duurder geworden. Deze zijn beide 2,35 euro duurder geworden. Door de overheid werd overigens verwacht dat de zorgpremie gemiddeld met 2,60 euro per maand zou gaan stijgen. Daarmee zit Zorg en Zekerheid met haar zorgpremie 2022 onder de verwachting van de overheid. En daarmee ook onder gemiddelde stijging van alle polissen bij zorgverzekeraars voor 2022 welke zo’n 3,85 euro is. Bereken u nieuwe zorgpremie 2022 vandaag nog.

Over Zorg en Zekerheid zorgverzekeraar

Zorg en Zekerheid is uw regionale zorgverzekeraar. Met een zorgverzekering van Zorg en Zekerheid draagt u bij aan een gezondere gemeente. Want deze zorgverzekeraar is thuis in uw gemeente en weet wat er (lokaal) speelt. Met Leiden als thuisbasis komen zij op voor de beste zorg in uw buurt. Met lokale betrokkenheid kent Zorg en Zekerheid de zorgaanbieders in uw regio goed. Daardoor krijgt Zorg en Zekerheid meer gedaan en kunnen goede afspraken gemaakt worden over kwaliteit en prijs van zorg. Door actief samen te werken met lokale overheden, werkgevers en zorgverleners kan Zorg en Zekerheid de beste zorg regelen tegen een betaalbare prijs én investeren in preventie.

Zorgpremie 2022 Zorg en Zekerheid basisverzekering

Tegen de verwachting in heeft Zorg en Zekerheid de premie van één van haar basisverzekeringen verlaagd met 4,30 euro per maand. De maandpremie van de natura online polis komt daarmee uit op 116,85 euro per maand. De premies van de naturapolis en de restitutiepolis stijgen ligt. Allebei met 2,35 euro per maand. Alle andere zorgpremies vindt u op de pagina premies zorgverzekering 2022.

Zorg en Zekerheid zorgpremie 2022 aanvullend

Zorg en Zekerheid biedt zeven aanvullende verzekeringen aan. Zo probeert zij voor iedereen een geschikte aanvullende verzekering te bieden. De aanvullende verzekeringen bieden dekking tegen veel voorkomend kosten die niet gedekt worden vanuit de basisverzekering. Denk aan fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, tandartskosten, orthodontie en brillen & lenzen. AV-Basis zorpremie 2022 is 13,50 euro per maand. Daarnaast zijn er ook specifieke aanvullende verzekeringen voor jongeren, gezinnen en 60+.

Zorgpremie 2022 Zorg en Zekerheid vergelijken

Een zorgverzekering afsluiten die het beste bij u past? Vergelijk de Zorg en Zekerheid zorgpremie 2022 met die van andere zorgverzekeraars via onze vergelijker. Dan ziet u direct hoeveel u volgend jaar kunt besparen op uw zorgverzekering. Bedenk welke zorgkosten u volgend jaar of het jaar daarop gaat maken. Doe een inventarisatie en ga vervolgens vergelijken. U krijgt dan een overzicht met de beste zorgverzekeringen op basis van uw wensen en voorkeuren. Overstappen hoeft niet, maar elk jaar een vergelijking maken houdt u wel scherp. En kan u soms tot honderden euro’s per jaar besparen! Klik hieronder om naar onze zorgvergelijker te gaan.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]