Zorgpremie 2022 Ditzo (berekenen)

Op 12 november moesten alle zorgpremies 2022 weer bekend zijn. De zorgpremie 2022 Ditzo is inmiddels ook bekend. Net zoals die van de andere verzekeraars overigens. Net zoals de meeste zorgverzekeraars heeft ook Ditzo haar zorgpremie 2022 verhoogd. De zorgpremie in 2021 was €109,85 en is gestegen naar €115,50 per maand. Door de overheid werd verwacht dat de zorgpremie gemiddeld met €2,60 per maand zou gaan stijgen. Daarmee zit Ditzo boven de verwachting, maar onder de gemiddelde stijging van een Naturapolis wat zo’n €3,80 is. Daarmee behoort Ditzo nog wel tot de top 5 goedkoopste zorgverzekeringen voor 2022.

Over Ditzo Zorgverzekering

Ditzo is één van de goedkoopste zorgverzekeraars van de afgelopen jaren en is onderdeel van a.s.r. verzekeringsmaatschappij. Ditzo is een kleine internet zorgverzekeraar die vrije keuze uit ziekenhuizen aanbiedt. In het algemeen biedt Ditzo verzekeringen aan die zijn toegespitst op wat u echt nodig heeft. Tegen heldere voorwaarden en gemakkelijk aan te passen. Duurzaam is belangrijk voor Ditzo.

Ditzo premie zorgverzekering 2022

Benieuwd wat u gaat betalen voor de zorgverzekering van Ditzo in 2022? U leest het hier!

Ditzo biedt twee basisverzekeringen aan: Ditzo Goede Keuze Polis (natura) en Ditzo Vrije Keuze Polis (combinatiepolis). Een combinatiepolis wil zeggen dat de aanbieders die gecontracteerd zijn 100% vergoedt worden.

Wat is de Ditzo zorgpremie 2022 voor de basisverzekering? U betaalt voor de naturapolis €115,50 per maand met een standaard eigen risico van €385,- Met de naturapolis krijgt u volledige vergoeding bij gecontracteerde zorgverleners en 75% vergoeding bij bij niet-gecontracteerde aanbieders. Meestal ligt de vergoeding bij niet-gecontracteerde aanbieders tussen 60% en 80% dus daarmee biedt Ditzo een ruime vergoeding. De Ditzo Vrije Keuze Polis kost 133,50 euro per maand bij een standaard eigen risico van 385 euro.

Ditzo zorgpremie 2022 aanvullende verzekering

Bij Ditzo heeft u de keuze uit drie aanvullende zorgverzekeringen: Ditzo ZorgBewust, Ditzo ZorgGoed en Ditzo ZorgBeter. De aanvullende zorgverzekeringen zijn niet uitgebreid maar dekken wel wat echt nodig. Met een aanvullende zorgverzekering van Ditzo bent u verzekerd voor bijvoorbeeld fysiotherapie, anticonceptie, zwangerschap en bevalling, mantelzorg en orthodontie. Voor de laatste drie dient u ZorgBeter af te sluiten.

Wat zijn de zorgpremies 2022 van de Ditzo aanvullende zorgverzekering? Uw Ditzo zorgpremie 2022 kunt u zelf berekenen via onze vergelijker of direct op de website van Ditzo. Klik dan op bovenstaande button.

Ditzo zorgpremie 2022 tandartsverzekering

Naast de aanvullende zorgverzekering kiest u ook voor een aanvullende tandartsverzekering. Ook hier hebt u de keuze uit drie aanvullende verzekeringen: Ditzo TandGoed, Ditzo TandBeter en Ditzo TandBest. De Ditzo tandverzekering biedt dekking voor de meest voorkomende behandelingen. De Ditzo zorgpremie 2022 tandartsverzekering sluit u al af vanaf €11,95 per maand.

Zorgpremie 2022 Ditzo vergelijken

Misschien was u vorig jaar verzekerd bij Ditzo? Dat kan omdat zij noga altijd één van de goedkoopste basisverzekering aanbieden. Maar past deze basisverzekering nog wel bij uw situatie? Bedenk welke zorgkosten u volgend jaar of het jaar daarop gaat verwachten. Doe een inventarisatie en ga vervolgens vergelijken. Overstappen hoeft niet maar elk jaar een vergelijking maken houdt u wel scherp.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]