Zorgpremie 2022 Salland bekend(vergelijken)

Ook Salland heeft haar zorgpremie 2022 voor 12 november bekend gemaakt. Voor die datum moesten alle zorgpremies 2022 bekend zijn gemaakt door zorgverzekeraars. Salland heeft haar zorgpremie voor het aankomende jaar bekend gemaakt met toch wel verrassend nieuws. Benieuwd of ook Salland haar zorgpremie 2022 heeft verhoogd? Lees verder!

De zorgpremie 2022 Salland is 120,90 euro per maand geworden. Dit is 3,00 euro lager dan de zorgpremie in 2021 die toen 123,90 euro was. Dit was tegen alle verwachtingen in. Want ook door de overheid werd een stijging van de zorgpremie 2022 verwacht. De overheid voorspelde op Prinsjesdag dat de premie met ongeveer 2,60 euro per maand zou gaan stijgen. Daarmee zit Salland met haar premie beneden de verwachting van de overheid. En daarmee ook onder de gemiddelde stijging van alle polissen bij zorgverzekeraars voor 2022 welke zo’n 3,85 euro bedraagt.

Over Salland zorgverzekeraar

Salland zorgverzekeraar wil zich inzetten voor een betere en gelukkige wereld. Hoe? Door geluk op te zoeken in de vorm van meer bewegen, gezond eten en tijdig ontspannen. Salland wil u daar graag bij helpen. Door preventieve zorg aan te bieden. In alles wat u doet om in uw geluk te investeren wil Salland bijdragen. Door faciliteiten aan te bieden die u ondersteunen in uw gezondheidsdoelen. Bijvoorbeeld 1 maand gratis Fitchannel en 25% korting op sportkleding. Klanten waarderen Salland met het cijfer 8,0.

Zorgpremie 2022 Salland basisverzekering

De zorgverzekering van Salland is een naturapolis. Een basisverzekering geeft recht op vergoeding van basiszorg zoals huisartsenzorg, medisch specialistische zorg, spoedeisende hulp, geneesmiddelen en tandartskosten voor kinderen tot 18 jaar. Salland heeft haar zorgpremie 2022 basisverzekering verlaagd van 123,90 euro in 2021 naar 120,90 euro in 2022. Alle andere zorgpremies vindt u op de pagina premies zorgverzekering 2022.

Zorgpremie 2022 Salland aanvullende verzekering

Salland biedt 4 verschillende aanvullende verzekeringen aan. Met de goedkope en minst uitgebreide heeft u vergoeding voor anticonceptie, fysiotherapie en spoedeisende zorg in het buitenland. De andere meer uitgebreide aanvullende zorgverzekeringen bieden naast bovenstaande vergoedingen ook vergoedingen voor de wettelijke eigen bijdrage geneesmiddelen, zwangerschapscursussen en gezondheidscursussen. De zorgpremie Salland 2022 voor de aanvullende verzekering is er al vanaf 5,85 euro per maand.

Salland zorgpremie 2022 tandarts

De aanvullende tandverzekering is los af te sluiten naast de basisverzekering. U hebt de keuze uit drie aanvullende tandverzekeringen. Hiermee krijgt u 100% vergoeding voor periodieke controle en 75% voor overige behandelingen. De Salland tand zorgpremie 2022 is er al vanaf 12,10 euro per maand.

Salland zorgpremie 2022 vergelijken

Een zorgverzekering afsluiten die het beste bij u past? Vergelijk de Salland zorgpremie 2022 met die van andere zorgverzekeraars via onze vergelijker. Dan ziet u direct hoeveel u volgend jaar kunt besparen op uw zorgverzekering. Bedenk welke zorgkosten u volgend jaar of het jaar daarop gaat maken. Doe een inventarisatie en ga vervolgens vergelijken. U krijgt dan een overzicht met de beste zorgverzekeringen op basis van uw wensen en voorkeuren. Overstappen hoeft niet, maar elk jaar een vergelijking maken houdt u wel scherp. En kan u soms tot honderden euro’s per jaar besparen!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]