Zorgpremie 2022 Univé (vergelijken)

Ook de Univé zorgpremie 2022 is op 12 november bekendgemaakt. Voor alle verzekeraars was 12 november de deadline om de zorgpremie 2022 bekend te maken. Benieuwd of ook Univé haar zorgpremie 2022 heeft verhoogd? Lees snel verder!

De zorgpremie 2022 Univé is 133,00 euro per maand geworden (naturapolis). Dit is maar liefst 8,26 euro duurder dan de zorgpremie in 2021. De zorgpremie 2022 van de Zorg Vrij (restitutie) is gestegen met 10,56 euro naar 143,89 euro per maand. Een stijging van resp. 6,62% en 7,91%. Door de overheid werd overigens verwacht dat de zorgpremie gemiddeld met 2,60 euro per maand zou gaan stijgen. Daarmee zit Univé met haar premie boven de verwachting van de overheid. En daarmee ook boven gemiddelde stijging van alle polissen bij zorgverzekeraars voor 2022 welke zo’n 3,85 euro is. Bereken u nieuwe zorgpremie vandaag nog.

Over Univé zorgverzekeraar

Univé is sinds het ontstaan in 1794 uitgegroeid tot een coöperatie voor zekerheid met ruim 1,6 miljoen leden. Zij zorgen voor zekerheid na schade in welke vorm dan ook. Daarnaast ondersteunen zijn als supporter van sport jaarlijks meer dan 250 landelijke lokale sportinitiatieven. Met altijd een Univé kantoor in uw buurt weet men wat er speelt en kan Univé met persoonlijke aandacht en advies bijstaand en grip krijgen op uw financiële risico’s. Op verzekeren gebied waarderen klanten Univé met het cijfer 7,7.

Univé zorgpremie 2022 basisverzekering

Univé biedt drie basisverzekeringen aan: twee met een naturapolis en één met een restitutiepolis. De Univé Zorg Select en Univé Zorg Geregeld is een naturapolis met ruime keuze. U krijgt echter niet uw volledige zorgnota vergoed bij zorgverleners zonder contract. Met de Univé Zorg Vrij polis heeft u volledige keuzevrijheid en krijgt u altijd volledige vergoeding. De zorgpremie 2022 van de basisverzekering is 114,90 voor Univé Zorg Select. Alle andere zorgpremies vindt u op de pagina premies zorgverzekering 2022.

Univé zorgpremie 2022 aanvullend

Voor zorg die niet onder de basisverzekering valt kunt u een aanvullende verzekering afsluiten. Zorg als fysiotherapie, alternatieve zorg, kraamzorg en tandartskosten bijvoorbeeld.

Met de aanvullende zorgverzekering van Univé bent u verzekerd voor fysiotherapie, alternatieve zorg, anticonceptie en brillen & lenzen en eigen bijdrage kraamzorg. De zorgpremie 2022 aanvullend is 10 euro voor de goedkoopste aanvullende zorgverzekering Aanvullend Goed. Daarmee bent u verzekerd voor 9 fysio behandelingen en 200 euro alternatieve zorg en anticonceptie.

Univé zorgpremie 2022 tandartskosten

Naast drie aanvullende verzekeringen kunt u ook kiezen uit drie aanvullende tandverzekeringen. U heeft geen aanvullende verzekering nodig om een tandverzekering af te sluiten. De drie aanvullende tandverzekeringen vergoeden 80% voor tandheelkundige zorg. Ook kunt u zich hiermee verzekeren voor orthodontie tot 18 jaar en vanaf 18 jaar met Tand Beter en Tand Best. De zorgpremie 2022 aanvullend tand is 14,95 euro voor de goedkoopste aanvullende tandverzekering Tand Goed.

Zorgpremie 2022 Univé vergelijken

Een zorgverzekering afsluiten die het beste bij u past? Vergelijk de Univé zorgpremie 2022 met die van andere zorgverzekeraars via onze vergelijker. Dan ziet u direct hoeveel u volgend jaar kunt besparen op uw zorgverzekering. Bedenk welke zorgkosten u volgend jaar of het jaar daarop gaat maken. Doe een inventarisatie en ga vervolgens vergelijken. U krijgt dan een overzicht met de beste zorgverzekeringen op basis van uw wensen en voorkeuren. Overstappen hoeft niet, maar elk jaar een vergelijking maken houdt u wel scherp. En kan u soms tot honderden euro’s per jaar besparen! Klik hieronder om naar onze zorgvergelijker te gaan.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]