Zorgpremie 2022 VinkVink (berekenen)

Benieuwd naar de nieuwe zorgverzekering van VinkVink? Wij gingen op onderzoek uit om de zorgpremie 2022 te berekenen en de dekkingen te bekijken van de basisverzekering en aanvullende verzekeringen. Deze gloednieuwe zorgverzekering houdt het simpel, goedkoop en beidt allerlei leuke extra’s aan.

Bij VinkVink sluit u een combinatiepolis af voor een superscherpe prijs. Voor de basisverzekering betaalt u 111,00 euro met een standaard eigen risico. Met een verhoogd eigen risico is de zorgpremie 2022 slechts 94,00 euro. In 5 minuten sluit u een zorgverzekering af dat helemaal is afgestemd op uw situatie. Eenvoudig en zonder gedoe!

Over VinkVink zorgverzekeraar

In 2022 introduceert Menzis een nieuwe zorgverzekering: VinkVink. Dit label richt zich op de doelgroep die zijn zorgverzekering snel en eenvoudig wil afsluiten en kunnen beheren. Bij VinkVink geloven ze in digitale dienstverlening waarbij het beheer en management van uw zorgverzekering zo eenvoudig mogelijk moet zijn. Voornamelijk via de app te regelen. Via de app zult u dan ook de meeste van uw zorgzaken regelen. Waarom VinkVink? Regel alles zelf en betaal minder. Snel en goed.

VinkVink zorgpremie 2022 basisverzekering

De zorgpremie 2022 VinkVink is 111,00 euro per maand geworden. U sluit dan een combinatiepolis af. Dit betekent dat u gedeeltelijk vrije zorgkeuze heeft. VinkVink biedt de goedkoopste combinatiepolis af en is daarmee sterk concurrerend ten opzichte van andere zorgverzekeraars. De zorgpremie 2022 VinkVink is slechts 94,00 euro met een maximaal eigen risico. En daarmee één van de goedkoopste zorgverzekeringen. Alle andere zorgpremies vindt u op de pagina premies zorgverzekering 2022.

Zorgpremie VinkVink 2022 aanvullend

VinVink houdt het simpel wat betreft aanvullende verzekeringen. U hebt de keuze uit drie aanvullende verzekeringen: VinkVink Tand, VinkVink Buitenland en VinkVink Bundel. Deze zijn overigens niet te combineren. Met de aanvullende verzekeringen van VinkVink kunt u zich extra verzekeren voor tandartskosten, fysiotherapie en ongevallen dekking buitenland. De zorgpremie 2022 aanvullend Bundel is 6,75 euro waarmee u aanvullend verzekerd bent voor de meest gevraagde aanvullende dekkingen.

Zorgpremie 2022 VinVink vergelijken

Een zorgverzekering afsluiten die het beste bij u past? Vergelijk de VinkVink zorgpremie 2022 met die van andere zorgverzekeraars via onze vergelijker. Dan ziet u direct hoeveel u volgend jaar kunt besparen op uw zorgverzekering. Bedenk welke zorgkosten u volgend jaar of het jaar daarop gaat maken. Doe een inventarisatie en ga vervolgens vergelijken. U krijgt dan een overzicht met de beste zorgverzekeringen op basis van uw wensen en voorkeuren. Overstappen hoeft niet, maar elk jaar een vergelijking maken houdt u wel scherp. En kan u soms tot honderden euro’s per jaar besparen! Klik hieronder om naar onze zorgvergelijker te gaan.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]