Zorgpremie 2022 ZieZo (berekenen)

Ook de ZieZo zorgpremie 2022 is op 12 november bekend. Voor alle verzekeraars was 12 november de deadline om de zorgpremie 2022 bekend te maken. Benieuwd of ook ZieZo haar zorgpremie 2022 heeft verhoogd? Lees snel verder!

De zorgpremie 2022 ZieZo is 108,25 euro per maand geworden voor de budgetpolis ZieZo Selectief. Daarmee is deze zorgverzekering premie 2022 1,00 euro goedkoper ten opzichte van de zorgpremie in 2021. De naturapolis ZieZo Basis zorgpremie 2022 is gelijk gebleven ten opzichte van 2021. Dit was tegen de verwachting in van analisten. Door de overheid werd overigens verwacht dat de zorgpremie gemiddeld met 2,60 euro per maand zou gaan stijgen. Daarmee zit ZieZo met haar zorgpremie 2022 onder de verwachting van de overheid. En daarmee ook onder de gemiddelde stijging van alle polissen bij zorgverzekeraars voor 2022 welke zo’n 3,85 euro is. Bereken u nieuwe zorgpremie vandaag nog

Over ZieZo zorgverzekeraar

ZieZo is een prijsvechter en valt onder de paraplu van Zilveren Kruis Achmea. U regelt alles rondom uw zorgverzekering gemakkelijk en eenvoudig online. Hierdoor kan de zorgpremie 2022 laag en tegen een zeer scherp tarief worden aangeboden. Bij ZieZo kunt u rekenen op een snelle afhandeling van uw zorgnota en goede afspraken met zorgverleners bij u in de buurt. Klanten beoordelen ZieZo met het cijfer 9,5! De aanvullende verzekeringen zijn niet heel uitgebreid. Voor mensen die toch een uitgebreide aanvullende verzekering willen kunnen die eenvoudig afsluiten bij Zilveren Kruis Achmea.

Zorgpremie 2022 basisverzekering

Bij ZieZo kunt u kiezen uit twee basisverzekeringen: één met vrije ziekenhuiskeuze en één met beperkte ziekenhuiskeuze. De bugetpolis is de goedkoopste basisverzekering met beperkte keuze uit ziekenhuizen en zorgverleners. Door goede afspraken kan ZieZo de premie laag houden. De zorgpremie 2022 is 108,25 euro voor de budgetpolis en 136,70 voor de naturapolis met ruime dekking en vergoedingen. Alle andere zorgpremies vindt u op de pagina premies zorgverzekering 2022.

ZieZo zorgpremie 2022 aanvullend

ZieZo biedt twee aanvullende zorgverzekeringen aan. De premie verschilt op basis van leeftijd. En natuurlijk op de dekking van de aanvullende verzekering zelf. Voor de hoogte van de premies gebruikt u onze vergelijker of gaat u direct naar de zorgverzekering van Ziezo en berekent u zelf de premie. ZieZo aanvullend 1 vergoed fysiotherapie, spoedeisende hulp, anticonceptie en tandheelkunde als gevolg van ongeval. De zorgpremie 2022 ZieZo aanvullend is 5,75 euro per maand.

Zorgpremie 2022 ZieZo tand

De ZieZo aanvullende tandverzekering vergoed 100% voor periodieke controles en 75% voor overige behandelingen. De zorgpremie 2022 ZieZo tand is 10,75 euro per maand met een maximale vergoeding van 250 euro per jaar. Voor uitgebreidere dekking sluit dan een aanvullende tandverzekering van Zilveren Kruis Achmea af.

Zorgpremie 2022 ZieZo vergelijken

Een zorgverzekering afsluiten die het beste bij u past? Vergelijk de ZieZo zorgpremie 2022 met die van andere zorgverzekeraars via onze vergelijker. Dan ziet u direct hoeveel u volgend jaar kunt besparen op uw zorgverzekering. Bedenk welke zorgkosten u volgend jaar of het jaar daarop gaat maken. Doe een inventarisatie en ga vervolgens vergelijken. U krijgt dan een overzicht met de beste zorgverzekeringen op basis van uw wensen en voorkeuren. Overstappen hoeft niet, maar elk jaar een vergelijking maken houdt u wel scherp. En kan u soms tot honderden euro’s per jaar besparen! Klik hieronder om naar onze zorgvergelijker te gaan.


Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]