Zorgpremie 2022 ZorgDirect (vergelijken)

Alle zorgpremies moesten vóór 12 november bekend zijn gemaakt door zorgverzekeraars. Ook ZorgDirect heeft haar zorgpremie 2022 bekend gemaakt. Benieuwd naar de zorgpremie van ZorgDirect? Is deze ook verhoogd of juist verlaagd? Lees dan snel verder!

De zorgpremie 2022 ZorgDirect is 136,95 euro per maand geworden. Dit is 3,95 euro duurder dan de zorgpremie in 2021. Door de stijgende zorgkosten moest dus ook ZorgDirect haar zorgpremie 2022 verhogen. Dat is een stijging van 2,97 procent. Door de overheid werd overigens verwacht dat de zorgpremie gemiddeld met 2,60 euro per maand zou gaan stijgen. Daarmee zit ZorgDirect met haar premie rond de verwachting van de overheid. En daarmee iets boven de gemiddelde stijging van alle polissen bij zorgverzekeraars voor 2022 welke zo’n 3,85 euro is.

Over ZorgDirect zorgverzekeraar

ZorgDirect is net als Salland onderdeel van Eno zorgverzekeraar. Met de basisverzekering van ZorgDirect bent u verzekerd van een ruime en landelijke zorgkeuze. ZorgDirect heeft een ruim aanbod aan zorgverleners, waardoor je terecht kunt bij alle ziekenhuizen en bijna alle huisartsen in Nederland. Uw zorgverlener mag u zelf kiezen; u bent niet gebonden aan zorgverleners met wie ZorgDirect een contract heeft. Over de hoogte van de vergoeding van bepaalde niet-gecontracteerde zorg zijn er afspraken gemaakt. De combinatie van vrije zorgkeuze en de afspraken over niet-gecontracteerde zorg resulteert in een combinatiepolis.

Zorgpremie 2022 Aanvullende verzekering

Bij ZorgDirect hebt u de keuze uit 5 aanvullende verzekeringen. U kiest de verzekering die het beste bij u en uw situatie past. De aanvullende verzekeringen vergoeden onder andere fysiotherapie, spoedeisende zorg en anticonceptie. De uitgebreide aanvullende verzekeringen vergoeden ook alternatieve geneeswijzen en brillen & lenzen. De zorgpremie 2022 voor de aanvullende verzekering van ZorgDirect is er al vanaf 5,85 euro per maand.

ZorgDirect zorgpremie 2022 tand

Uw tandartskosten kunt u verzekeren met een aanvullende tandverzekering. Periodieke controles krijgt worden 100% vergoed en overige behandelingen 75%. De zorgpremie 2022 voor een tandartsverzekering is er al vanaf 12,10 euro per maand.

Zorgpremie 2022 ZorgDirect vergelijken

Een zorgverzekering afsluiten die het beste bij u past? Vergelijk de ZorgDirect zorgpremie 2022 met die van andere zorgverzekeraars via onze vergelijker. Dan ziet u direct hoeveel u volgend jaar kunt besparen op uw zorgverzekering. Bedenk welke zorgkosten u volgend jaar of het jaar daarop gaat maken. Doe een inventarisatie en ga vervolgens vergelijken. U krijgt dan een overzicht met de beste zorgverzekeringen op basis van uw wensen en voorkeuren. Overstappen hoeft niet, maar elk jaar een vergelijking maken houdt u wel scherp. En kan u soms tot honderden euro’s per jaar besparen!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]