ZorgDirect

Salland ZorgDirect is hét nieuwe label van Eno Zorgverzekeraar. Met de ervaring van Eno achter zich, biedt Salland ZorgDirect een complete zorgverzekering en een uitstekende service voor een scherpe prijs. Salland ZorgDirect richt zich met name op de bewuste klant die uitstekende zorg graag snel en gemakkelijk online regelt.

Een ruime zorgkeuze, uitstekende vergoedingen en toch een scherpe premie? Salland ZorgDirect bewijst dat het kan! U kunt altijd terecht bij een zorgverlener bij u in de buurt doordat er contracten zijn met bijna alle zorgverleners in Nederland.

Iedere maand betaalt u een vaste, lage zorgpremie voor de basisverzekering. De basisvergoeding vergoedt alle noodzakelijke zorg. De overheid bepaalt jaarlijks welke vergoedingen worden opgenomen in de basisverzekering.

Niet alle zorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Daarom kan het verstandig zijn om naast de basisverzekering ook een aanvullende verzekering af te sluiten. U kunt kiezen uit vier aanvullende verzekeringen. Zo kiest u dus altijd de aanvullende verzekering die bij u past. Naast de aanvullende pakketten kunt u ook kiezen uit drie tandartsverzekeringen.

Met de gratis declaratie app kunt u gemakkelijk uw zorgkosten declareren. Uw nota wordt binnen vijf werkdagen uitbetaald. Bovendien ziet u deze rekening weer terug binnen uw persoonlijke omgeving.

Goedkoper dan ZorgDirect?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan die van ZorgDirect? Bekijk het in onderstaand overzicht.
 

Alle genoemde tarieven in de zorgvergelijker zijn inclusief BTW.