FLKS Zorgverzekering 2024

FLKS verzekeraar logoJongeren en studenten willen niet teveel betalen voor hun zorgverzekering; zij hebben immers relatief weinig zorg nodig. Daarom is FLKS opgericht. Een betaalbare basisverzekering en de keuze uit twee aanvullende zorgverzekeringen. Daardoor blijft de premie lekker laag! FLKS werkt samen met Aevitae Insurance Services waardoor uw altijd verzekerd bent van dekking en goede klantenservice. Zo hij jij meer geld over voor andere leuke dingen!

De FLKS Budget basisverzekering (natura-select) is er al vanaf 139,45 euro p/m bij een standaard eigen risico en 119,45 euro bij een maximaal eigen risico. De FLKS Beter Basisverzekering (naturapolis) is er al vanaf 147,95 euro p/m bij een standaard eigen risico en 130,95 euro bij een maximaal eigen risico.

FLKS Basisverzekering 2024

Zoals gezegd heb je de keuze uit 2 basisverzekeringen; een budgetpolis en een naturapolis. We bespreken kort de verschillen tussen beide zodat je snel een keuze kunt maken. Let op dat de inhoud van de basisverzekering door de overheid is vastgesteld en dat de verschillen voornamelijk zitten in vrije zorgkeuze.

FLKS Budget Basisverzekering

Met deze polis kun je terecht bij een beperkt aantal ziekenhuizen en zorgverleners en ben je verzekerd voor echt alleen de basis. En dus kan een scherpe premie aangeboden worden.

Ga je naar een door FLKS gecontracteerde ziekenhuis? Dan krijg je altijd 100% van de kosten vergoed voor zorg dat in de basisverzekering valt. Ga je naar een niet geselecteerde ziekenhuis? Dan krijg je 75% van de kosten vergoed. Bij overige zorgverleners zonder contract krijg je 70% vergoed.

Zorgkosten die o.a. in de basisverzekering vallen zijn o.a. spoedeisende hulp, bezoek huisarts, behandeling ziekenhuis, ziekenvervoer, kraamzorg en psychologische hulp.

FLKS Beter Basisverzekering

Deze polis biedt 100% vergoeding bij zorgverleners met contract en 80% vergoeding bij zorgverleners zonder contract. Met FLKS Beter bepaal je zelf naar welk ziekenhuis of zorgverlener je gaat. Als je veel zorg nodig hebt dan kan dat handig zijn!

Je bent verzekerd van alle basiszorg zoals spoedeisende hulp, bezoek huisarts, behandeling ziekenhuis, medische specialisten, medicijnen op recept, ambulance en ander ziekenvervoer, kraamzorg en verloskundige hulp, fysiotherapie bij chronische aandoeningen en psychologische hulp.

FLKS Aanvullende verzekeringen 2024

Is dekking vanuit de basisverzekering alleen niet genoeg? Kies dan voor een aanvullende module bij FLKS. Daarmee verzeker jij je heel gericht voor zorg die jij denkt het aankomende jaar nodig te hebben. Geen uitgebreide aanvullende verzekeringen maar alleen de meest voorkomende zorg in een extra aanvullende module!

Wat zit er in de aanvullende verzekering?

-Tandzorg na ongeval: spoedeisende tandzorg tot €10.000 per kalenderjaar
-Buitenland: spoedeisende zorg buitenland incl. Verenigde Staten en Canada
-Fysiotherapie: 8 behandelingen per jaar
-Tandzorg: 75% tot €150 per jaar voor controle, mondhygiënist en vullen
-Bril of lenzen: tot €100 per 3 kalenderjaren voor brillen en/of lenzen

Premie aanvullende verzekering: €13,99 p/m

FLKS zorgverzekering Kosten

Via de website van FLKS kun je snel en gemakkelijk zien wat de premie voor de basisverzekering en aanvullende verzekering gaat kosten. Ook kan je via de handige rekentool precies zien wat je zorgkosten netto per maand zijn na aftrek van te ontvangen zorgtoeslag. Je recht op zorgtoeslag kun je hier ook berekenen. Ga dus zeker even naar de website van FLKS en zie wat je netto kosten maar maand gaan zijn!

FLKS zorgverzekering vergelijken

Vergelijk FLKS zorgverzekering op prijs en dekking met de zorgaanbiedingen van andere zorgverzekeraars. Door alle zorgverzekeringen te vergelijken zie je direct wat je kunt besparen. Via de vergelijker sluit je direct een andere zorgverzekering af. Je nieuwe zorgverzekeraar zorgt ervoor dat de oude verzekering automatisch wordt opgezegd.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]