InTwente Zorgverzekering 2024

De InTwente zorgverzekering 2024 is een combinatiepolis. De zorgpremie 2024 voor de combinatiepolis is 149 euro per maand. Bij een maximaal eigen risico van 875 euro krijgt u een korting op de premie van 15 euro per maand. Naast de basisverzekering zijn er 4 aanvullende verzekeringen (incl. tand).

InTwente is een zorgverzekeraar dat valt onder DSW. Dit label van DSW vindt dat het verzekeren van zorg veel simpeler en socialer kan. InTwente wil net zoals DSW een eerlijker model voor verdeling van zorgkosten. Zorg moet van ons allemaal zijn. En daarom wordt het verplicht eigen risico met een symbolisch bedrag van €10,- verlaagd naar €375,-  Een nobel streven natuurlijk, maar of deze visie ooit gaat uitkomen? Wij betwijfelen het.

InTwente Basisverzekering 2024

De InTwente basisverzekering 2024 is een combinatiepolis met vrije zorgkeuze. Dit werkt als volgt:
Wanneer zij afspraken hebben gemaakt met uw zorgverlener dan krijgt u geen rekening en hoeft u niets voor te schieten. Zijn er geen afspraken gemaakt? Dan betaalt u mogelijk een deel van uw zorgnota zelf. Geestelijke gezondheidszorg, mondzorg en wijkverpleging zijn verzekerd op basis van restitutie met gecontracteerde zorg.

Met de InTwente basisverzekering bent u verzekerd voor medisch noodzakelijke zorg, zoals spoedeisende hulp, ziekenhuis en huisartsenzorg. De basisverzekering is verplicht voor iedereen die in Nederland woont of werkt.
Iedereen wordt voor de basisverzekering geaccepteerd, ongeacht leeftijd, geslacht of gezondheid. Dit zijn zorgverzekeraars ook verplicht volgens de wet. Iedereen betaalt dezelfde premie.

InTwente Aanvullende Verzekering 2024

In Twente biedt vier aanvullende verzekeringen aan. Deze hetzelfde als die van DSW Zorgverzekeraar. De aanvullende verzekeringen zijn:

-AV Compact
-AV Standaard
-AV Top
-AV Student

U bepaalt zelf welke u afsluit in combinatie met de basisverzekering. Combineren is niet mogelijk.

Kan uw Zorgverzekering Goedkoper?

Wilt u weten of uw huidige zorgverzekering het beste past bij uw situatie en het aankomende zorgjaar?  Op onze website kunt u eenvoudig uw zorgverzekering vergelijken. Geef aan wat u belangrijk vindt in onderstaande vergelijker en de vergelijker toont welke zorgverzekering het beste bij uw situatie past. Vul hieronder uw gegevens in en bekijken hoeveel u kunt besparen op uw huidige zorgverzekering. Vergelijken loont altijd! Elk jaar veranderen immers ook de voorwaarden van de basisverzekering en aanvullende verzekeringen.

Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk vervolgens middels onze uitgebreide vergelijker!

Static Template

Top 5 Populaire Zorgverzekeringen

 

Verzekeraar Basis Premie Premie (vanaf) Informatie
Zilveren Kruis ZieZo €139,95 €125,95 Bekijken
De Friesland €136,95 €126,95 Bekijken
FBTO €131,95 €126,95 Bekijken
Anderzorg €141,25 €123,75 Bekijken
Menzis €140,25 €122,75 Bekijken

Daarom overstappen via Zorgverzekering-vergelijken.com!

Al meer dan 5 zijn wij bezig om de vaste lasten voor consumenten in kaart te brengen. Daarmee besparen wij u veel tijd en geld waardoor u altijd de juiste keuze kunt maken en tot een keuze komt van welke zorgverzekering het beste bij uw situatie past!

Dit doen wij door onafhankelijk prijzen van vaste lasten (o.a. zorgverzekering en autoverzekering) te vergelijken en een eerlijke opinie te geven. Wij blijven ons onafhankelijk inzetten en u van de best mogelijke informatie voorzien!

Blij en gezonde familie
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]