Over Jaaah Zorgverzekeraar

De Jaaah zorgverzekering valt onder het ONVZ concern welke meer dan 400.000 verzekerden bedient, en een marktaandeel hebben van zo'n 2,5%. Onder het ONVZ concern vallen de volgende labels:
1.PNO Zorg
2.VvAA
3.Jaaah

De grote concerns zijn vaak risicodrager voor hun labels en soms ook voor de aan hen verbonden verzekeraars. De meeste verzekeraars opereren zelfstandig. Labels zijn onderdeel van een groter concern met hun eigen klantenservice.

Jaaah is een nieuwe zorgverzekering van ONVZ en is in 2020 gelanceerd. Met een Jaaah zorgverzekering sluit u een natura basisverzekering af.

De overheid bepaalt wat vanuit het basispakket wordt vergoed. Met een Jaaah zorgverzekering kunt u terecht bij alle ziekenhuizen. Daarnaast krijgt u een tandongevallen verzekering gratis en regelt u alles eenvoudig via de app. De aanvullende verzekeringen zijn helder en zonder poespas. Alleen de dekking die jij nodig hebt!

Jaaah staat voor eenvoud en minder gedoe. Geen kleine lettertjes en verrassingen achteraf. Vooral jonge professionals maken gebruik van Jaaah. Alles volledig digitaal, helder en betaalbaar!

Jaaah Basiszorgverzekering 2023

Met een Jaaah zorgverzekering regels u een basisverzekering zonder gedoe. Niet eindeloos vergelijken maar een eenvoudige en duidelijke zorgverzekering met een goede dekking! Met een Jaaah zorgverzekering heeft u een uitstekende verzekering tegen een wel zeer scherpe premie. Met gratis tandongevallenverzekering!

De basisverzekering van Jaaah is een naturapolis. Met een naturapolis krijg je alle zorg vergoedt mits Jaaah een contract heeft met de zorgverlener. Op de website van Jaaah gebruik je de zorgzoeker om te kijken of Jaaah een contract heeft met een zorgverlener bij u in de buurt. Voor uw zorgverzekering regelt u alles eenvoudig via de app.

Bij Jaaah wordt niet geselecteerd op geslacht, leeftijd of gezondheid. Iedereen is welkom!

Met een natura zorgverzekering van Jaaah krijgt u een ruime vergoeding voor zorgkosten. U krijgt 100% vergoeding als uw zorgverlener een contract heeft met Jaaah. Dit omdat er al eerder afspraken zijn gemaakt over goede zorg tegen een redelijke prijs.

Gaat u naar een zorgverlener zonder contract? Dan vergoedt Jaaah maximaal 75% waarbij acute zorg, huisartsen en tandartsen zijn uitgesloten.

De basisverzekering vergoedt onder andere kosten voor huisarts, verblijf in het ziekenhuis, tandartskosten tot 18 jaar en geestelijke gezondheidszorg en fysiotherapie bij chronische aandoeningen.

Jaaah Zorgpremie 2023

JAAAH Zorgpremie

Jaar Natura Restitutie Budget
2023 - - €130,90
2022 - - €119,75
2021 - - €115,00
2020 - - €115,00
2019 - - -
2018 - - -
2017 - - -
2016 - - -
2015 - - -

Jaaah Eigen Risico 2023

Met een Jaaah zorgverzekering heeft u altijd te maken met een door de overheid vastgestelde verplicht eigen risico. Dit is €385 in 2022.

Naast het verplicht eigen risico kunt u een vrijwillig eigen risico afsluiten wanneer u verwacht weinig zorgkosten te maken in het aankomende jaar.

U kunt bij Jaaah alleen een vrijwillig eigen risico afsluiten van €500,-  Daarmee krijgt u maar liefst €18 korting op de maandpremie ( was €26,- korting) Maar veel meer keus heeft u dan ook niet. Omdat veel young professionals hier verzekerd zijn zullen zij toch voor dit vrijwillig eigen risico kiezen.

Jaaah Aanvullende Zorgverzekering 2023

Bij Jaaah zorgverzekeringen zijn de aanvullende verzekeringen overzichtelijk en helder. Geen gedoe. Hierdoor bent u niet verzekerd voor zorg die u waarschijnlijk niet gaat gebruiken. Bij Jaaah betaalt u alleen voor zorg waarvan u waarschijnlijk gebruik gaat maken. Bij Jaaah kunt u zich extra verzekeren voor fysiotherapie en tandartskosten.

 

Jaaah aanvullend Beter

Jaaah beter is een aanvullende module welke een aantal voordelen biedt:

-3 fysiobehandelingen / 14 behandeling na ongeluk
- Tandheelkundige zorg na ongeluk (max. €10.000)
-Anticonceptie (max. €50 per kalenderjaar)

Premie Jaaah Beter 4,95 p/m

Jaaah aanvullend Best

Jaaah. Best is een aanvullende zorgverzekering van Jaaah. met vergoedingen voor de meest voorkomende aanvullende zorg:

-6 fysiobehandelingen / 14 behandelingen na ongeval
-Tandheelkundige zorg na ongeval (max. €10.000)
-100% vergoeding voor spoedeisende zorg buitenland
-anticonceptie vanaf 21 jaar: max. €100 per kalenderjaar

Jaaah op Reis

Met de Jaaah op reis aanvullende verzekering bent u verzekerd voor spoedeisende zorg in het buitenland. Ook buiten Europa. Kosten worden 100% vergoed.

Premie Jaaah op Reis in 2022 is €2,50 p/m

Jaaah Tandverzekering 2023

Met een Jaaah tandverzekering bent u voor een scherpe premie goed verzekerd tegen de meest voorkomende tandartskosten. Hoewel de tandartskosten bij jongere mensen lager liggen kan een gaatje of trekken toch tot vervelende kosten lijden. Daarom is er de Jaaah Tandverzekering waarmee de kosten voor o.a. halfjaarlijkse controle, gaatjes vullen, trekken, röntgenfoto's en gebitsreiniging worden vergoed.

De Jaaah Tandverzekering vergoedt 75% van de algemene tandheelkundige zorg (incl. materiaal- en techniekkosten), tot maximaal €250,- per kalenderjaar. Een eigen bijdrage voor een kustgebit valt hier ook onder.

De aanvullende tandverzekering van Jaaah vergoedt niet een volledige narcose, uitwendig bleken, facings, orthodontie, gebits- en mondbeschermer.

Met deze aanvullende verzekering betaalt u geen eigen bijdrage en geen eigen risico.

Premie Jaaah Tand 2022 is €12,- p/m  | 2023: €12,25 p/m

Jaaah Fysiotherapie 2023

Bent u ouder dan 18 jaar en heeft u een sportblessure of last van uw rug? Dan kan een fysiotherapeut helpen. Maar de basisverzekering vergoedt de kosten voor fysiotherapie niet meer bij 18 jaar of ouder. Met Jaaah fysiotherapie bent u goed verzekerd voor fysio, oefentherapie, oedeemtherapie en manuele therapie. U krijgt 6 behandelingen vergoed.

De basisverzekering vergoedt alleen fysiotherapie bij personen tot 18 jaar of bij chronische aandoeningen.

Premie Jaaah Fysio 2022 is €6,20 p/m

Jaaah Zorgapp

Jaaah zorgverekeraar is een digitale verzekeraar. U regelt voornamelijk uw zorgzaken online (via de app). Deze app kunt u eenvoudig en gratis downloaden via de App Store of Google Play. De eerste keer is inloggen met DigiD vereist en daarna gemakkelijk met pincode, fingerprint of gezichtsherkenning.

Via de Jaaah zorgapp regelt u alles gemakkelijk online zoals declaraties en overleg met een zorgmedewerker. Daarnaast heeft u altijd uw actuele zorggegevens bij de hand, ook als u op reis bent!

Voordelen van Jaaah Zorgverzekering

Een zorgverzekering bij Jaaah heeft vele voordelen. De belangrijkste voordelen zijn wel de zeer scherpe premie met gratis tandongevallen verzekering, de gebruiksvriendelijke zorgapp en de uitgebreide dekking (terecht bij alle Nederlandse ziekenhuizen).

Nadeel is dat maar een deel van de kosten die binnen de basisverzekering vallen worden vergoedt indien Jaaah een contract heeft met de zorgverlener.

Overstappen naar Jaaah

Overstappen naar Jaaah zorgverzekering kan heel eenvoudig via onze website. Dat kan direct via deze pagina wanneer u op de groene button klikt. Wil je eerst vergelijken? Gebruik dan de vergelijker hieronder. U vult uw gegevens in en wordt vervolgens automatisch doorgestuurd naar onze uitgebreide zorgvergelijker.

Static Template

Top 5 Populaire Zorgverzekeringen

 

Verzekeraar Basis Premie Premie (vanaf) Informatie
Zilveren Kruis ZieZo €139,95 €125,95 Bekijken
De Friesland €136,95 €126,95 Bekijken
FBTO €131,95 €126,95 Bekijken
Anderzorg €141,25 €123,75 Bekijken
Menzis €140,25 €122,75 Bekijken

Daarom overstappen via Zorgverzekering-vergelijken.com!

Al meer dan 5 zijn wij bezig om de vaste lasten voor consumenten in kaart te brengen. Daarmee besparen wij u veel tijd en geld waardoor u altijd de juiste keuze kunt maken en tot een keuze komt van welke zorgverzekering het beste bij uw situatie past!

Dit doen wij door onafhankelijk prijzen van vaste lasten (o.a. zorgverzekering en autoverzekering) te vergelijken en een eerlijke opinie te geven. Wij blijven ons onafhankelijk inzetten en u van de best mogelijke informatie voorzien!

Blij en gezonde familie
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]