Postcode Zorgcollectief Zorgverzekering 2024


Het Postcode Zorgcollectief is de collectieve zorgverzekering van Nationale Nederlanden. Dit is ontstaan uit de gedachte dat iedereen recht heeft op betaalbare zorg. Iedereen is daarbij welkom om zich bij dit collectief aan te sluiten. Niemand wordt uitgesloten!

De voordelen van het Postcode Zorgcollectief zijn:

  1. Hoge korting tot 30% op de aanvullende verzekeringen
  2. Excellente klantenservice (hoge waardering door bestaande klanten)
  3. Andere voordelen zoals Gratis Gezondheidscheck, korting op sportscholen en sportkleding en sportmedisch advies.
  4. 100% vrije ziekenhuis keuze
  5. Gezondheidstelefoon voor gratis advies

De premie basisverzekering voor 2024 is €137,45 per maand. Bij een hoger eigen risico van885 euro is de premie 116,62 euro per maand.

Via het Postcode Zorg Collectief bespaart u standaard 4% op de basisverzekering. De korting op de aanvullende verzekeringen lopen op tot 30%.

Basisverzekering 2024 Postcode Zorgcollectief

Via het Postcode Zorgcollectief sluit je een basisverzekering af bij Nationale Nederlanden. Het voordeel van dit collectief is dat je standaard 4% korting krijgt op de basisverzekering. Want voor veel Nederlanders is de zorgverzekering onbetaalbaar aan het worden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot betaalbare zorg.

Iedereen kan zich gratis aansluiten bij dit collectief. Of je nu student, ondernemer of werknemer bent. iedereen is welkom.

Via het dit collectief wil Nationale Nederlanden zorg voor iedereen betaalbaar maken. Daarbij wordt een gezonde leefstijl gestimuleerd en wordt gezonde activiteit vrijwel altijd vergoed.

Welke basisverzekering afsluiten?

Voor de basisverzekering hebt u de keuze uit 2 polissen: Zorg Voordelig en Zorg Vrij. NN Zorg Voordelig is de naturapolis en de NN Zorg Vrij is de combinatiepolis.

Met een naturapolis krijgt u 100% vergoeding bij zorgverleners met contract en 70% vergoeding bij zorgverleners zonder contract.

De combinatiepolis geeft 100% vergoeding bij zorgverleners met contract en 75% vergoeding bij zorgverleners via GGZ, wijkverpleging en fysio. Vaak geldt ook het marktconform tarief.

Eigen risico

Op de basisverzekering kunt u een verhoogd eigen risico nemen. Bij de Zorg Voordelig polis kunt u het eigen risico verhogen met 200 euro of 500 euro. Dat geeft een korting tot maximaal €15 euro per maand.

Met de Zorg Vrij polis kunt u het eigen risico verhogen met stappen van 100 euro tot een maximaal eigen risico van 885 euro. De korting is steeds 3 euro per maand en loopt op tot 15 euro per maand.

Korting op aanvullende verzekering

Met het Postcode Zorgcollectief heb je toegang tot de uitgebreide aanvullende verzekeringen van Nationale Nederlanden. Bij het afsluiten van een aanvullende verzekeringen krijgt u extra korting die kan oplopen tot 30% op de aanvullende verzekeringen van Nationale Nederlanden. Goed idee toch?

Het is mogelijk om zelf uw aanvullende zorgverzekeringen samen te stellen of te kiezen voor een bundel. De aanvullende zorgverzekeringen bevatten de meest voorkomende zorg zoals fysiotherapie, spoedzorg buitenland, alternatieve geneeswijzen. De meer uitgebreide aanvullende verzekeringen vergoeden ook brillen&lenzen en orthodontie.

Met de alles-in-een bundels bent u naast de meest voorkomende zorg ook verzekerd  voor tandheelkunde.

Op onze Nationale Nederlanden pagina vindt u uitgebreide info over de inhoud van de aanvullende verzekeringen.

Voordelen zorgverzekering Postcode Zorgcollectief


We hebben het al eerder genoemd maar met de aanvullende verzekeringen van NN via het Postcode Zorgcollectief kunt u korting stapelen tot wel 30% op de totale premie. Niet gek.

Maar er zijn nog meer voordelen. Met de basisverzekering heeft u altijd vrij ziekenhuis keuze. U kunt dus altijd bij een zorgverlener bij u in de buurt terecht.

Mensen die zich aansluiten bij het Postcode Zorgcollectief ondergaan geen medische keuring. U wordt dus gewoon geaccepteerd.

Verder ontvangt u vele extra voordelen om gezond het fit te blijven. Bijvoorbeeld korting op fitness, hulpmiddelen en brillen. Gratis second opinion als u dat wenst.

Andere extra's zijn een gratis persoonlijkheidscheck t.w.v. 62,50 euro, sportmedisch advies t.w.v. 150 euro en gratis bellen naar de NN gezondheidslijn voor advies.

Top 5 Populaire zorgverzekeringen

 

Verzekeraar Basis Premie Premie (vanaf) Informatie
Zilveren Kruis ZieZo €139,95 €125,95 Bekijken
De Friesland €136,95 €126,95 Bekijken
FBTO €131,95 €126,95 Bekijken
Anderzorg €141,25 €123,75 Bekijken
Menzis €140,25 €122,75 Bekijken

Zorgverzekering vergelijken en overstappen

Of je al dan niet besluit om deze collectieve verzekering af te sluiten hangt af van uw wensen en persoonlijke situatie. Daarom is het ook goed om even alle zorgverzekeringen te vergelijken via onze zorgvergelijker. Daarmee krijgt u nog meer inzicht in welke zorgverzekering het beste bij u past.

Dat kan door direct naar de pagina over de BESTE ZORGVERZEKERING of de GOEDKOOPSTE ZORGVERZEKERING te gaan. Als je toch uitgebreid wilt vergelijken vul dan hieronder uw gegevens in.

Static Template

Daarom overstappen via Zorgverzekering-vergelijken.com!

Al meer dan 5 zijn wij bezig om de vaste lasten voor consumenten in kaart te brengen. Daarmee besparen wij u veel tijd en geld waardoor u altijd de juiste keuze kunt maken en tot een keuze komt van welke zorgverzekering het beste bij uw situatie past!

Dit doen wij door onafhankelijk prijzen van vaste lasten (o.a. zorgverzekering en autoverzekering) te vergelijken en een eerlijke opinie te geven. Wij blijven ons onafhankelijk inzetten en u van de best mogelijke informatie voorzien!

Blij en gezonde familie
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]