Zorgverzekering 2024 met cadeau

Een zorgverzekering met cadeau, daar zoeken we natuurlijk allemaal graag naar. En voor verzekeraars is het één van de vele manieren om u als consument over de streep te trekken. En een zorgverzekering met cadeau kan overstappen net iets interessanter maken. Als u ook op zoek bent naar deze aanbiedingen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bart van Zorgverzekering-vergelijken.com heeft voor u de onderstaande aanbiedingen geselecteerd.

Een aantal zorgverzekeraars geeft een cadeau bij het afsluiten van een nieuwe verzekering. U kunt daarvan profiteren. Leuke cadeaus zoals bijvoorbeeld een HP Notebook, een Asus Netbook of een Xbox One zijn helaas verleden tijd. Maar nog steeds zijn er leuke extra’s te verdienen bij het afsluiten / overstappen van zorgverzekering! Je moet alleen even goed zoeken en overdenken wat bij je past! Goed nieuws, want dat hebben wij al voor jouw gedaan! In onderstaande tabel zie je alle zorgverzekeringen die leuke extra’s te bieden hebben waar je ook echt wat aan hebt!

Welke zorgverzekering 2024 met cadeau is interessant? Het Postcode Zorgcollectief biedt al jaren een interessant cadeau bij de zorgverzekering. Als u dit jaar overstapt is de korting meer preventief zoals korting op gezondheidschecks, op medisch advies, cursussen, en korting op lidmaatschappen. Ook UnitedConsumersVGZ en HEMA bieden interessante cadeaus aan wanneer u naar hen overstapt. Hoe interessant de zorgverzekering met cadeau ook is, je moet er altijd voor waken dat de zorgverzekering past bij je persoonlijke situatie.

Overstappen? Deze verzekeraars bieden een cadeau

Onderstaande verzekeraars bieden leuke extra’s als je dit jaar overstapt. Een zorgverzekering met cadeau kan interessant zijn als je toch wilt overstappen en daar maximaal voordeel uit wilt halen. Want met de extra service of een zorgverzekering met cadeau kun je veel voordeel halen met korting op extra services of een lidmaatschap. Bekijk hieronder snel je voordeel! Bedenk wel dat je dan vóór 1 januari 2024 moet overstappen!

VerzekeraarCadeau / kortingPremie p/m Totale korting bekijken
Postcode Zorgcollectief>Persoonlijke gezondheidscheck t.w.v. €73
>Sportmedisch advies t.w.v. €150
>Gezondheidscursus of beweegprogramma tot €150,-
>Korting op abonnement bij Sportcity
>Gratis Fit pakket
>Gratis kraamzorgpakket
>Gratis tandongevallen tot €20.000 bij een aanvullende verzekering
>20% korting op tandverzekering
>Aanmelden van 2 personen bespaart tot €234,- p/j
v.a. €140,50 p/m Bekijken
FBTO>Gratis Dokter op Zak app: altijd antwoord op medische vragen
>Gratis hulp bij second opinion en zoeken naar hulpverlener
v.a. €131,95Bekijken
De Friesland>Groen en Fit collectief: 8% korting op aanvullende verzekering
>Dokter Appke: een gratis gezondheidsapp voor al je vragen
v.a. €136,95Bekijken
United Consumers VGZ>Gratis shoptegoed t.w.v. €40,- te besteden in de Leuk en Gezond Shop
>Gratis tandongevallen bij aanvullende verzekering
>Stel een Leuker Leven Doel in en kies een cadeau naar keuze bijv. nieuwe Ipad, nieuwe schoenen of een weekend Parijs
>Gratis sporten via Fit at Home; 3 maanden t.w.v. €45,-
v.a. €138,95Bekijken
VGZBewuzt>Gratis tandongevallen verzekering bij een aanvullende verzekeringv.a. €138,95Bekijken
De Christelijke Zorgverzekeraar>Studenten krijgen 15% korting op de aanvullende verzekering en tandverzekeringv.a. €140,45Bekijken
CZDirect>Gratis Get Fit programma met weekmenu en sportprogramma op maat
>Gratis SkinVision huidcheck
>CZ klantvoordeel (sportschool, boeken, opticien)
v.a. €140,50Bekijken
Ik Kies Zelf van a.s.r.>Gratis ongevallen dekking tand + fysio
>100 korting met bril & lenzen module
>
v.a. €141,50Bekijken
HEMA>10% korting met de HEMA kortingskaart op alle HEMA productenv.a. €141,75Bekijken
ONVZ>Gratis Philips Sonicare ExpertClean elektrische tandenborstel t.w.v. €199 bij Tandfit Preventiefv.a. €142,90Bekijken
CZ>50 gratis condooms bij een aanvullende verzekering voor Jongeren
>Gratis SkinVision huidcheck
>Gratis Get Fit programma (weekmenu’s en sportprogramma)
v.a. €143,00Bekijken
OHRA>Gratis ongevallen dekking tot €20.000 bij een aanvullende verzekering
>Fysio meeneemservice; ongebruikte behandelingen meenemen naar volgend jaar
v.a. €145,60Bekijken

Meest interessante zorgverzekeraar met cadeau is al jaren het PostcodeZorgcollectief zorgverzekering via Nationale Nederlanden. Vorig jaar was deze verzekeraar erg in trek bij consumenten vanwege de vele extra’s bij het afsluiten van een zorgverzekering. Ook dit jaar vinden wij dit de meest interessante optie als je gaat voor exclusieve service en andere extra’s bij je zorgverzekering.

Overstappen vanwege zorgverzekering met cadeau?

Verzekeraars willen jou als klant binnen halen. Daarom bieden zij een zorgverzekering met cadeau aan. Maar een mooi cadeau geeft ook te denken want het geld moet ergens vandaan komen… Daarom moet altijd de zorgbehoefte het uitgangspunt zijn voor het vergelijken van een zorgverzekering. Want aan een lage zorgnota heeft u misschien meer…

Onze tip is daarom dat je altijd op zoek gaat naar de beste zorgverzekering dat aansluit bij jouw wensen. Als de huidige zorgverzekering niet meer voldoet kun je gaan vergelijken en eventueel overstappen. Als is besloten om te gaan overstappen dan kan een zorgverzekering met cadeau wel het verschil maken. Hoewel tegenwoordig een korting of cadeau meer wordt gegeven vanuit een lange termijn gedachte. Want de Ipads, notebooks en vrijkaartjes zijn toch echt verleden tijd.

Een welkomstcadeau als warm welkom

Verzekeraars willen zoveel mogelijk mensen aan zich binden. Daarom geven zij welkomstcadeaus weg. Dit kan een korting zijn op een lidmaatschap, een tegoed op bijvoorbeeld sportmedisch advies of korting op een aanvullende verzekering. Kijk wel kritisch op je ook overal gebruik van kunt maken! Want sommige kortingen of cadeaus gelden alleen bij bepaalde aanvullende verzekeringen.

Overstappen moet dan ook wel gebeuren vanuit de wens om een betere zorgverzekering te hebben op basis van je zorgwensen. Kies daarna een verzekeraar die het beste aansluit en waar je een goed gevoel bij hebt. Voel jij je een nummer of is er ook persoonlijke aandacht en voel jij je welkom als nieuwe klant?

Zorgverzekering met cadeau vergelijken

Alle zorgverzekeringen (met cadeau) vergelijk je via onze zorgvergelijker. Via de zorgvergelijker weet je binnen 2 minuten welke zorgverzekering bij je past. Kom daarna nog eens terug op deze pagina en maak dan een definitieve keuze. De top 3 verschil meestal niet zoveel en een zorgverzekering met cadeau kan dan net het verschil maken!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]